Stirile din ziua: 25 aprilie 2014

Inghesuiala la Bursa Locurilor de Munca! Au venit si detinutii sa-si caute joburi

Peste 1.000 de locuri de muncă au fost disponibile, vineri, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Casa Tineretului. Cele 60 de firme care au participat au oferit locuri de muncă în domenii diverse, cele mai multe în automotive și telecomunicații. Au existat, de asemenea, ceva mai multe posturi pentru absolvenții de studii superioare.

„Fa” Ponta a dat unda verde gazelor de sist

Nu, declarația că premierul Victor Ponta s-a decis să dea aviz pozitiv exploatării gazelor de șist nu există. Însă există ceva mult mai important decât o asemenea afirmație. Și anume faptul că prim-ministrul a anunțat că, minimum cinci ani, în România nu se vor extrage gaze de șist. Fiind deja de notorietate faptul că orice spune Ponta trebuie citit în cheie inversă, rezultă că, în scurt timp, gazele de șist vor primi undă verde de la guvern.

Primaria si ANL isi paseaza vina in cazul unor blocuri care, in acte, nu exista

Primăria ar putea fi nevoită să plătească toată documentația pentru intrarea în legalitate a blocurilor ANL construite fără autorizație. Cel puțin aceasta este părerea viceprimarului Traian Stoia. Din biroul nr. 1 de pe CD Loga, lucrurile se văd puțin altfel, astfel că vina este atribuită în exclusivitate constructorului.

Cornu sustine ca e hartuit si nu mai vrea sa i se spuna „Regele asfaltului”

Se simte hărțuit de toată lumea și a ajuns la concluzia că a greșit când a făcut afaceri în România. Omul de afaceri Georgică Cornu susține că n-a avut niciodată legături cu lumea politică și că se judecă, în prezent, cu nume sonore din administrație, pentru banii pe lucrările prestate. Procurorii susțin însă că din firma sa ar fi plecat ilegal bani pentru baronul de Mehedinți, Adrian Duicu.

Poli ar putea castiga la masa verde jocul cu „U” Cluj!

Poli Timişoara are șanse mari să-și adjudece toate cele trei puncte din meciul cu „U” Cluj, pierdut pe teren propriu în cea de-a doua zi de Paște. Cum este posibil acest lucru? Printr-o decizie a Comisiei de Recurs din cadrul FRF, ardelenii au pierdut deja un meci la masa verde, după ce Concordia Chiajna a contestat dreptul de joc al lui Marius Martac. Acelaşi jucător a evoluat şi în partida de la Timișoara.

Iancu l-a anuntat pe Robu ca nu-i da gratis palmaresul lui Poli!

Când n-are ce face, Nicolae Robu îşi aminteşte de palmaresul echipei de fotbal Poli și le spune timişorenilor că acesta va fi transferat de la Marian Iancu, benevol, către ACS Poli Timişoara. În ultima vreme însă, Iancu nu mai garantează că acesta lucru se va și întâmpla. Sau nu se va întâmpla oricum, Nicolae Robu fiind nevoit să se așeze la masa negocierilor cu fostul proprietar al lui Poli.

Opera, iluminata in alb rece si alb cald de 100.000 de euro / FOTO

La fața locului e mai bine decât în simulările de pe calculator, așa că primarul Nicolae Robu a vrut să vadă cu ochii lui variantele de iluminat artistic al Operei, propuse de noul sponsor care i-a ascultat doleanțele. După câteva zeci de minute și niște schițe făcute cu pixul, Robu a decis cum va cădea lumina și în ce culoare, din cele peste 400 de spoturi.

Teatru in Casa Jecza, in ajutorul unei fetite de un an

Fundația Triade își redeschide porțile către teatru. Actorul arădean Ioan Peter Pit aduce la Timișoara un proiect care îi poartă tripla semnătură: aceea de dramaturg, actor și regizor. „Iluziile urbane” vă așteaptă să petreceți o seară de sâmbătă în compania vorbelor bine ticluite și inspirat date mai departe, dar și să ajutați un copil de un an să ducă o viață normală.

apă caldă

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe, vineri, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a celei reci hidrofor la PT 22. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile A. Popovici, Cărvunarilor, Olimpiadei, P. Șapcă, Take Ionescu și Zurobara, precum și din Piața Dr. Russel.

Top