Stirile din ziua: 29 aprilie 2014

Jurassic Park, in parcare la mall

Jurassic Park, in parcare la mall

Dinozauri şi alte reptile uriaşe pun stăpânire pe parcarea mall-ului, în primele zile din luna mai. Cea mai mare expoziţie de dinozauri robotizaţi din Germania a ajuns pentru a doua oară la Timișoara. În acest an, cei mici vor putea chiar să… călărească un T. Rex!

Grindeanu il ia peste picior pe Robu: Spitalul de copii nu e Pentagon

Primăria a anunțat, marți, că are un câștigător pentru licitația de la spitalul de copii, lucrare pentru care a alocat cinci milioane de lei de la bugetul local. Deputatul Sorin Grindeanu, care și-a bazat întreaga campanie pe construirea noului corp de clădire, spune că primarul Nicolae Robu nu e serios.

CJ preia aeroportul, Robu refuza mai putin de jumatate din actiuni

CJ Timiș a stabilit în unanimitate că va prelua 80% din acțiunile Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara. Municipalitatea va primi o parte din acest pachet, dar va fi minoritară. Acest lucru nu este acceptat de primarul Nicolae Robu, care ar prefera, în aceste condiții, ca instituția pe care o reprezintă să rămână pe dinafară în proiect. Totul rămâne la mâna consilierilor locali.

Ce-si aminteste Titu Bojin din revolutia romana

Probabil că micuțul Titu Bojin voia să se facă oștean atunci când va ajunge mare. Nu bag mâna în foc, dar asta ar putea fi o bună variantă de lucru după ce l-am auzit pe președintele PSD Timiș cum vorbește despre Armata Română. De familie dacă l-ai fi vorbit urât, de partid, de bazinul hidrologic, de Remetea lui dragă, de orice altceva l-ai fi ocărit pe Titu Bojin nu cred că ar fi reacționat mai patetic ca și atunci când primarul Robu a adus vorba de mutarea instituțiilor armatei în afara orașului.

Corpul B al Spitalului de Copii are constructor! Bani nu prea

Corpul B al Spitalului de Copii are, în sfârșit, constructor. La nouă luni de la pornirea licitației, primarul Nicolae Robu a anunțat, marți, că a semnat contractul cu firma care va executa lucrarea. Aceasta a fost adjudecată de firma timișoreană Prompt. Bani pentru lucrare nu sunt însă, decât într-o proporție mică.

Timisoarei, cat mai multe terase: inca noua in Piata Victoriei

Alte nouă terase sezoniere vor apărea, în această vară, în Piața Victoriei. Consilierii locali au votat acest proiect în ultimul plen. Nu mai puțin de patru vor putea fi deschise în zona monumentului de peste drum de Catedrala Mitropolitană! Timișorenii vor ajunge aproape să facă slalom printre terase, dacă vor vrea să traverseze zona.

Cainele moare de drum lung, „inteligentul” Stoia, de grija statului

Face ce face șturlubaticul viceprimar PSD-ist al Timișoarei și iar o ia pe arătură. Dar rău de tot! După ce înainte de Paște s-a gândit să someze morții din cimitire ca să-și achite taxele la primărie, acum „investigatorul” cu meclă de chelner la un restaurant socialist a „descoperit” una și mai tare. Auziți aici ce-l mai doare pe Traian Stoia, chipurile viceprimar al Timișoarei!

Romanii ignora afectiunile renale, desi le pun viata in pericol

Unul din zece oameni suferă de o boală cronică de rinichi, iar în fiecare an milioane de oameni mor din cauza complicaţiilor. Bolile renale sunt afecţiuni foarte grave, extrema lor fiind insuficienţa renală cronică terminală, în care viaţa pacientului mai poate fi salvată doar prin transplant. Din păcate, românii nu acordă acestor boli importanța cuvenită.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Ionescu de la Brad bl. 77, sc. B, orele 9 – 16; Sălciua Nouă, Nadăș, orele 9 – 19; Lugoj – str. Hezerișului, Remus, Romulus, Spinantei, Cloșca (p), Astalaș (p), Crișan, Dragalina, Pincio, orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. T. Vladimirescu

apă caldă

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua termică, va întrerupe marți, între orele 8 și 15, furnizarea apei la PT 32, 33, 35, 36, 37 și 38B. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc în imobilele situate pe străzile Amurgului, Boemia, Răsăritului, Sitarului, Somnului, Speranței, Aleea Scurtă, Aradului, Liniștei, Scărișoara, Textiliștilor, Carie, Dej, Liege,

Top