Stirile din ziua: 11 aprilie 2014

Remiza alba cu „lanterna” Corona

Remiza alba cu „lanterna” Corona

Alexa & co n-au reușit decât un rezultat alb pe terenul Coronei Brașov, ultima clasată în Liga I. Pentru salvarea de la retrogradare contează orice punct, însă aceasta era cea mai ușoară deplasare a bănățenilor pe final de sezon. E cel de-al treilea meci fără înfrângere pentru Poli, dar situația echipei rămâne în continuare dificilă.

Antonescu: „Eu l-am adus pe Ponta, eu il dau jos” / FOTO

„EuroCampionii” PNL au fost lansați, vineri, și la Timișoara, în același loc în care, înainte de alegerile parlamentare din 2012, Crin Antonescu și Victor Ponta plecau împreună să cucerească România. De această dată, într-o mare de fulare și baloane galbene, liberalii au pornit singuri să dovedească Parlamentul European.

Dupa ce s-a fript cu USL, Antonescu sufla in orice alianta

Liberalii s-au lecuit de alianțe politice și nici nu cred că în România vor mai exista, prea curând, uniuni cu acte în regulă, precum defuncta USL. Președintele PNL Crin Antonescu e convins că eșecul acesteia a fost întârziat cât s-a putut de mult, după ce liberalii au ținut ascunse derapajele partenerilor de la PSD.

Antonescu: Directorii de deconcentrate nu au de ce sa demisioneze

Șefii liberali de deconcentrate să stea liniștiți: nu trebuie să-și dea demisia din funcții, pentru că numirile lor au fost făcute pe competență, nu politic. Afirmația îi aparține președintelui PNL, Crin Antonescu, care a explicat și motivele pentru care miniștrii liberali au fost nevoiți să demisioneze.

A inceput show-ul: PSD-istii si Robu si-o trag la gioale

Nemaifiind încorsetați de o alianță nefirească de la centru care avea ca unic scop doar demolarea lui Băsescu, și nu buna guvernare a României, liderii locali ai PSD și PNL au dat startul campaniei electorale. Și fiindcă e greu să te lauzi cu ceea ce doar ai promis, dar n-ai făcut, cel mai facil lucru e să-ți înjuri foștii camarazi. Lucru care s-a și întâmplat, tonul fiind dat de cavaleria grea a PSD Timiș, adică Titu Bojin și Sorin Grindeanu.

Primaria lipeste instiintari pe cruci, Robu crede ca e deplasat

Până în Vinerea Mare, inspectorii primăriei vor lipi înștiințări pe toate mormintele pentru care nu s-a plătit taxa de concesiune în cimitirele din Timișoara. Dacă după Paște restanțierii nu vin să-și achite datoriile, locurile de veci ale familiilor lor vor fi repartizate altor solicitanți. UPDATE: Primarul Nicolae Robu crede că măsura, deși corectă până la un punct, e cel puțin lipsită de tact

Arogantele lui Crin Antonescu

Vineri vine fostul viitor președinte la Timișoara. E doar un pronostic, nu o pasiune de-a mea să-l văd pe Crin Antonescu cum eșuează în fața mitomanului de la PSD. Ba chiar aș avansa ideea că există o strategie de-a dumnealui să nici nu candideze, făcându-i loc neamțului. Aceeași sală Olimpia care a excitat tot uselistul înainte de alegerile generale din 2012 îi va fi gazdă lui Crin Antonescu cu ocazia lansării candidaților PNL pentru Strasbourg și Bruxelles.

Top