Stirile din ziua: 27 aprilie 2014

„Distractie” sinistra la Mosnita Noua: a coborat din masina si a impuscat un ponei!

„Distractie” sinistra la Mosnita Noua: a coborat din masina si a impuscat un ponei!

A coborât din mașină, a scos o armă și a tras înspre o curte! S-a întâmplat la Moșnița Nouă, unde un ponei a fost rănit duminică seară, cel mai probabil cu o armă cu bile sau cu aer comprimat. Polițiștii îl caută acum pe „pistolar”, după ce martorii incredibilului incident au notat numărul mașinii în care se afla acesta.

Poli castiga trei puncte mari cu Pandurii Targu Jiu!

Dan Alexa a învăţat din greşelile comise în jocurile cu Corona Braşov şi mai ales cu Universitatea Cluj, aşezându-şi în teren ireproşabil în jocul cu Pandurii Târg Jiu. Ca şi în majoritatea deplasărilor, Poli a evoluat defensiv, cu un singur atacant (Szekely) şi la Târgu Jiu, dar aportul liniei mediane a fost mult mai consistent decât de obicei.

Inca un fost director AJPIS are probleme: Andrei Anca, vinovat de „hartuire verbala”

Funcția de șef al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş pare blestemată. După ce fostul director Gheorghe Manolache a fost acuzat de hărţuire sexuală, un alt fost director va suporta acum consecinţele unor „hărţuiri verbale”. Andrei Anca, directorul AJPIS Timiş înaintea lui Gheorghe Manolache, s-a ales cu salariul scăzut în urma unui raport întocmit de o comisie de la ANPIS.

De pe Facebook, Robu vrea sa stie daca pierde voturi din cauza de Michelangelo

Dacă tot s-a întors în forță pe Facebook, după ce n-a avut internet pe telefon câteva zile, primarul Nicolae Robu a inițiat, duminică, un nou sondaj. Acesta vizează „impactul închiderii traficului în Michelangelo” și, pentru că a început campania, edilul încearcă să îmbine politicul cu administrativul.

Mama Mia Becicherecu Mic detroneaza liderul si viseaza la Liga a II-a

Etapa a doua a play-off-ului din Liga III-a a programat derby-ul dintre FC Caransebeş şi Mama Mia Becicherecu Mic, considerate favorite în lupta pentru promovarea în eşalonul secund. Formaţia Mama Mia a plecat cu şansa a doua, FC Caransebeş fiind privită favorită certă, din postura de lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Stoia a gasit un nou dusman al timisorenilor: calmatoarele de trafic

Timișorenii cer primăriei să mai renunțe la calmatoarele de trafic. Traian Stoia susține că, în ultima săptămână, a primit o scrisoare prin care i se cere să intervină pe lângă Culiță Chiș, de la Direcția Tehnică, pentru a face ordine pe o anumită stradă. Social-democratul și-a amintit, cu această ocazie și de „prietenii” lui de la Rosign.

Timisenii sunt nemultumiti doar de salarii, nu de conditiile de munca

Ultimul Eurobarometru realizat de Comisia Europeană arată că 64% dintre români consideră proaste condiţiile de muncă din ţară. E mult peste media europeană, de 46 de procente. În plus, 55% dintre români cred că, în ultimii cinci ani, condiţiile de muncă s-au înrăutăţit. În Timiş, oamenii par mai degrabă nemulțumiți de salarii.

Proprietarul depozitului dintre case promite ca in trei luni face liniste in zona

Timișorenilor de pe strada Mircea cel Bătrân, terorizați de un depozit de materiale de construcții aflat lângă casele lor, li se promite că vor avea parte de zile mai liniștite. Asta se va întâmpla, teoretic, în următoarele două-trei luni, după ce proprietarul depozitului va face o parcare betonată pentru utilajele grele.

Top