Stirile din ziua: 24 aprilie 2014

Coifan merge pentru PNL pe Colegiul III!

Coifan merge pentru PNL pe Colegiul III!

PNL Timiș a pus capăt, joi seară, speculațiilor legate de numele candidatului partidului pentru alegerile din 25 mai de pe Colegiul III. Viorel Coifan va încerca să obțină încă un mandat de parlamentar pentru liberali, în actuala legislatură. Joi seară, Delegaţia Permanentă a PNL Timiş a îndeplinit o simplă formalitate de a-l valida pe Coifan drept candidat, după ce directorul RAR Timiş, Cosmin Costa, s-a retras din cursă.

Florian Zanfir nu concepe sa nu fie pe podium la alegerile de pe Colegiul III

Consilierul județean PP-DD Florian Zanfir este extrem de încrezător în șansele sale în lupta electorală de pe Colegiul III Deputați Timișoara. Zanfir nu concepe să nu fie în primii trei după numărarea voturilor. BPJ al PP-DD Timiș a decis ca președintele interimar al filialei Timișoara, Florian Zanfir, să fie candidatul pentru colegiul lăsat gol după demisia Mariei Grapini.

Robu: Nu e obligatoriu ca primaria sa fie actionara la aeroport

Primăria Timișoara nu poate să fie minoritară la Aeroportul Internațional „Traian Vuia”. Pentru că orașul este „jumătate din județ”, Nicolae Robu spune că municipalitatea trebuie reprezentată proporțional. Consiliul Județean Timiș ar putea primi, în mai, 80% din acțiunile AIT.

Si in Timis, drogurile sunt o tentatie la varste din ce in ce mai mici

Consumul de droguri este foarte la modă în rândul tinerilor. Îngrijorător este faptul că se apucă de la vârste tot mai fragede, spun specialiştii. În realizarea strategiei judeţene antidrog şi a proiectului intitulat „Ziua mondială împotriva traficului şi consumului ilicit de droguri” s-au implicat anul acesta şi autorităţile judeţene.

Daca nu devine deputat, Birsasteanu va fi manager la Judetean, in locul lui Juganaru!

Liderul social-democraților din Timișoara, deputatul Sorin Grindeanu, este aproape convins că Florică Bîrsășteanu va candida pe Colegiul III Timișoara. Anunțat ca și candidat oficial de președintele PSD Timiș, Titu Bojin, pentru alegerile parțiale din 25 mai, Bîrsășteanu a cerut un răgaz să se consulte cu familia și, până acum, nu a dat un răspuns oficial. Pentru el există însă și o variantă de rezervă.

Tramvaiele nu vor mai circula intre Piata Traian si Banatul

De luni, 28 aprilie, RATT întrerupe circulaţia tramvaielor pe tronsonul dintre Piaţa Traian şi Piaţa Banatul. Totul, pentru ca lucrările de reabilitare de pe strada Ștefan cel Mare să poată începe. Restricțiile de trafic rutier urmează să fie anunțate de primărie, probabil chiar din ziua în care vor intra în vigoare.

132.000 de euro: pretul minim pentru ca garajele din Parcul IC Bratianu sa dispara!

Situația garajelor din Parcul IC Brătianu rămâne încă foarte complicată. Acestea sunt construite cu autorizație, pe terenul primăriei, dar proprietarilor lor nu li s-a cerut niciodată taxă de concesiune. Oamenii sunt dispuși acum să renunțe la garaje, dar nu pe gratis. Primarul Nicolae Robu susține că ei cer despăgubiri de 5.500 de euro per garaj. Suma este considerată mult prea mare.

Garnizoana Timisoara, un nou motiv de raca intre Bojin si Robu

Titu Bojin și Nicolae Robu au ajuns să se contreze chiar și pe subiecte care, de fapt, nu există. Unul dintre acestea este presupusa mutare a garnizoanei din centrul Timișoarei. Bojin a anunțat că se va opune acesteia, numai că Robu nu intenționează să facă o astfel de operațiune, pe care oricum n-ar putea-o pune în practică.

apă caldă

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de automatizare, va întrerupe joi, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a apei reci hidrofor la PT 84, 86 și 30. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile Ana Ipătescu, Actorilor, C. Șagului, Cucului, Curcubeului, Dîmbovița, Fructelor, Frunzei, Grădinii, Intr. Clopotului,

Top