Stirile din ziua: 9 iulie 2015

Demisia, Dorel Cojan! Pe motiv de paranghelie pe scarile Catedralei! / FOTO

Demisia, Dorel Cojan! Pe motiv de paranghelie pe scarile Catedralei! / FOTO

Directorul Poliției Locale, Dorel Cojan, ar trebui să-și dea demisia. Pe Facebook a apărut, joi, un grup care solicită exact acest lucru, după ce au apărut niște fotografii cu o nuntă de romi de la Catedrală, la care participanții… beau cu tupeu bere chiar pe treptele lăcașului de cult. Primarul Robu vrea ca petrecăreții să fie identificați măcar după poze și amendați.

In noiembrie, Aura Junie iese la pensie! Se pregateste Ioan Cojocari

E oficial: unul dintre șefii cu vechime din Primăria Timișoara va ieși la pensie. Aura Junie renunță la funcție peste câteva luni. Primarul Nicolae Robu spune că postul va fi ocupat în urma unui concurs la care va prima criteriul competenței. Anul viitor se retrage și Ioan Cojocari, dar acesta mai are ceva de făcut înainte de pensie.

Gata cu parcarea intre blocuri a microbuzelor si camionetelor! Cel putin teoretic

De câte ori ați ajuns acasă cu mașina, seara târziu, și ați constatat că în parcarea și așa neîncăpătoare a apărut o ditamai camioneta? Ba mai rău, vreun vehicul de intervenție n-a reușit să ajungă la destinație. Teoretic, acest lucru n-ar trebui să se mai întâmple, după ce, joi, consilierii locali au aprobat noi reguli de parcare.

Containere pentru donatii in haine si incaltaminte pentru saraci, pe strazile Timisoarei

Hainele și încălțămintea pe care nu le mai purtați ar putea ajunge mult mai ușor la oameni care au nevoie de ele. Asta, dacă în plenul de joi al CL va fi aprobat un parteneriat între primărie și Federaţia Caritas a Diecezei Timişoara, care vizează o campanie specială de colectare. UPDATE: Proiectul a trecut.

Consiliile de cartier vor aquapark in Timisoara!

De ce la Dudeștii Noi și nu în Mehala, de exemplu? Aceasta este întrebarea pe care o adresează consilierilor locali și județeni reprezentanții consiliilor de cartier din Timișoara. Ei au trimis adrese către cele două instituții, solicitând construirea unui aquapark în oraș, după modelul prezentat deja de doi consilieri locali.

Cel mai mare cinematograf in aer liber din tara revine la Timisoara / PROGRAM

Cu 200.000 de spectatori strânși de-a lungul celor trei ediții anterioare, Caravana Metropolis se întoarce la Timișoara. „Cinema în aer liber” are loc în perioada 14-17 iulie și va aduce în fața publicului, pe un ecran gonflabil de 120 metri pătrați, șase filme unul și unul.

Nici vorba de skatepark! Firma care trebuie sa-l faca spune ca nu e bun proiectul

Cu două săptămâni înainte de termenul de finalizare, skatepark-ul din Parcul Central e tot în stadiul de… groapă. Constructorul Kasdum-GF a reclamat, din nou, după modelul „Lenau”, probleme cu proiectul și nu vrea să lucreze. Primarul Nicolae Robu spune că nu înțelege atitudinea firmei și anunță penalități.

aquatim

Fara apa rece in zona Ghirodei

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 14, va opri furnizarea apei pe străzile Ionel Teodoreanu, Ion Minulescu și Dorin Teodorescu. Întreruperea este necesară în vederea efectuării lucrărilor de cuplare a conductelor nou montate în zona respectivă. Lucrările se vor desfășura la intersecția străzilor Aleea Ghirodei și Ionel Teodoreanu. La reluarea alimentării cu apă

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului (p), str. Recoltei, Metalurgiei, Atomului (p), orele 9 – 16; Giroc (p), Ghilad (p), Pădureni (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Criciova, orele 8 – 20.

Top