Stirile din ziua: 25 iulie 2015

Robu e tot optimist: Obiectivul lui Poli ramane unul dintre primele sase locuri

În pofida rezultatelor slabe și a jocului neconvingător din primele două etape, primarul Nicolae Robu susține că, în continuare, obiectivul echipei rămâne calificarea în play-off. Robu își motivează poziția prin faptul că, în primele două partide, Poli a jucat bine, dar a fost furată de arbitri.

Liga Banateana respinge fantana lui Robu: Nu vrem kitsch in Cetate

Fântâna cu lumini și muzică, propusă de primarul Nicolae Robu, este considerată kitsch și de Liga Bănățeană. Reprezentanții acesteia susțin că, dacă tot vrea s-o facă, edilul ar trebui să găsească un alt amplasament. În plus, ar fi indicat ca el să-și îndrepte atenția mai degrabă spre proiecte sociale.

Timisoara are nevoie de fapte bune! Vino sa ajuti copii si tineri din centrele de plasament!

Timișorenii vor avea ocazia să facă fapte bune. Ei sunt așteptați la un eveniment caritabil, menit să susțină tinerii și copiii care trăiesc în diferite centre de plasament. Vor avea parte de surprize, spectacole și chiar o licitație de obiecte handmade, unele dintre acestea fiind realizate chiar de copii.

Parcul Justitiei intra in santier! Modernizare de 320.000 de euro, pana la sfarsitul anului

În cel mult două săptămâni vor începe lucrările de modernizare în Parcul Justiției. Contractul finanțat din bani europeni a fost semnat, firma care a câștigat licitația este aceeași care lucrează și la Pădurice, iar până la sfârșitul anului parcul își va schimba total aspectul. În primul rând, va dispărea gardul!

Terasele din Cetate, din Complexul Studentesc si de pe malul Begai nu se vor mai inchide la miezul noptii

În curând, vom putea sta mai mult la terase. Mai trebuie doar să fie de acord și consilierii locali. Deși există oameni care reclamă și acum terasele din Piața Victoriei, primarul Nicolae Robu spune că aceștia ar trebui să înțeleagă că locuiesc în oraș.

Top