Stirile din ziua: 29 iulie 2015

Hot de telefoane dat in urmarire, prins de politistii locali

Hot de telefoane dat in urmarire, prins de politistii locali

Un tânăr din Nițchidorf căutat de anul trecut de oamenii legii a fost prins, miercuri, la Timișoara. Acesta a fost săltat de polițiștii locali chemați la o sesizare și urmează acum să-și execute pedeapsa de un an și zece luni primită de la instanță.

Cu voia lui Dumnezeu, senatorul Iovescu ramane deocamdata in UNPR

Fuziunea PP-DD cu UNPR a fost văzută de senatorul Ioan Iovescu ca pe un semn divin! Ultimul mohican din PP-DD consideră că acesta este, de fapt, un semn că nu ar trebui să se îndrepte către PSD. Iovescu nu exclude totuși această variantă, dar numai dacă va candida în locul lui Ilie Sârbu la alegerile din 2016.

Casa Bunicii s-a redeschis! Primaria se pregateste sa-i puna din nou lacat pe usa

Închis de primărie pe 14 iulie, din cauză că nu avea autorizație de funcționare, restaurantul Casa Bunicii 1 a fost redeschis după numai două săptămâni. Nu are nici acum toate actele în regulă, dar activitatea a fost mutată pe altă firmă! Prima amendă a venit deja.

Doua dintre podurile Timisoarei se pregatesc de reabilitare! Costa peste 3 milioane de euro

3,3 milioane de euro – atât ar costa repararea din temelii a două dintre podurile Timișoarei. În plenul de vineri, consilierii locali au pe ordinea de zi proiectele care prevăd aprobarea studiilor de fezabilitate pentru reabilitarea podurilor Eroilor și Ștefan cel Mare. Acestea au aproape 80 de ani și sunt în stare avansată de degradare.

Palatul Administrativ, CJT

Salarii mai mari si pentru angajatii CJ! Bojin spune ca sunt bani

Angajații Consiliului Județean Timiș ar putea beneficia și ei de salarii mai mari, chiar din această toamnă. Guvernul a dat undă verde majorării cu 12% a lefurilor în administrația publică, dar numai dacă suportă bugetele locale. Președintele CJ Timiș susține că, după rectificarea de buget, banii vor fi suficienți pentru măriri.

Sute de lei, aruncate pentru admiterea la facultate! Cum profita universitatile de pe urma tinerilor

Între 50 și 350 de lei! Atât trebuie să scoată din buzunar un absolvent de liceu atunci când se înscrie la facultate. Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) critică universitățile care profită de absolvenții de liceu, cerându-le acestora să plătească taxe de admitere și de confirmare pentru locul de student.

#TimisoaraVreaCinema, nu fantana cu lumini

Fântâna cu jocuri de lumini și muzică de pe Bega face în continuare valuri, deși nu are nici măcar proiect. Printre cei nemulțumiți de inițiativa primarului Nicolae Robu se numără și Asociația Marele Ecran, care consideră că la Timișoara e mult mai multă nevoie de un cinematograf decât de o astfel de fântână. Pentru cei care vor să susțină cauza a apărut și hashtag-ul #TimisoaraVreaCinema.

aquatim

Apa rece oprita in Buzias

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei în Buziaș, pentru remedierea unei avarii pe una din conductele principale de alimentare cu apă potabilă a localității. Se va lucra pe strada Ion Vidu. La reluarea alimentării cu apă rece, la robinete e posibil să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Făget (p), orele 9 – 20; Peciu Nou, Pietroasa Mare, Dobrești, Țipari, Păru, Thamisa Lemn Tec Țipari, Știuca, Sălbăgel, Sălbăgelul Nou, Zgribești, Stamora Română, orele 8 – 20.

Top