Stirile din ziua: 22 iulie 2015

Liviu Dragnea, presedinte interimar al PSD

Liviu Dragnea, presedinte interimar al PSD

Comitetul Executiv al PSD a stabilit, miercuri după-amiază, atât președintele interimar, cât și data congresului partidului. Au vrut să conducă PSD până la congres Rovana Plumb, lăsată la cârma formațiunii politice chiar de Victor Ponta, și Liviu Dragnea. „Baronul de Teleorman” a câștigat lupta în CEx, iar Ponta a plecat de la ședință fără să voteze.

Concertul HIM inchide niste strazi din zona centrala si aleile de pe malul Begai

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai așteptat concert din vestul țării. HIM cântă pe 31 iulie la Timișoara, în Parcul Rozelor, unde este așteptat un număr foarte mare de spectatori. Pentru ca totul să fie în regulă, vor fi instituite anumite restricții de circulație, atât pe străzi, cât și pe malurile Begăi.

Luchin semneaza miercuri cu Poli, dar la Timisoara ar putea veni si stelistul Gabriel Iancu

Telenovela împrumutului lui Srdjan Luchin la Poli se va încheia miercuri. Poli şi Steaua Bucureşti, clubul de care aparţine fundaşul, s-au înţeles în urmă cu două săptămâni asupra împrumutului, dar Luchin a ezitat să dea un răspuns concret. În cele din urmă, acesta şi-a dat acordul să revină pe arena „Dan Păltinişanu”. Adevărata surpriză este însă alta.

Stefan Dragulescu, politician traseist si etern rector, va fi cetatean de onoare al Timisoarei

Pe 3 august, în plenul festiv al CL Timișoara vor fi acordate trei titluri de cetățean de onoare. Unul dintre acestea îi va reveni medicului Ștefan Drăgulescu, un personaj controversat, rector, senator și… „traseist” politic. Proiectul de hotărâre nu a fost publicat pe site-ul PMT, așa că motivația decernării acestui titlu este încă necunoscută.

Scrisoare catre primarul Robu: Sunteti narcisist si frustrat, doar lacheii de partid va mai cred!

Timișoreanul Corneliu Vaida, „cetățean contribuabil și nemulțumit”, a decis să-i adreseze o scrisoare deschisă primarului Nicolae Robu. Asta, după ce edilul a decis să-i blocheze accesul la pagina lui de Facebook, din cauza postărilor critice, dar susține, pe de altă parte, că discută cu oricine este inteligent și/ sau cu bun simț. Vaida, cunoscut mai ales pentru acțiunile legate de salvarea Casei Muhle, nu-l menajează deloc pe Robu.

Fosti internationali si jucatori cu sute de meciuri in Liga I, la CS Dumbravita

Viitorul sezon al Ligii a IV-a Timiş va fi cu siguranţă extrem de spectaculos. Mai multe echipe se întăresc serios pentru sezonul viitor cu jucători din eşaloanele superioare. Excepţie nu face nici CS Dumbrăviţa, care s-a înţeles deja cu un fost internaţional şi cu mai mulţi fotbalişti care în trecutul apropiat au evoluat în prima ligă!

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică primară, va întreruperi miercuri, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 34, 43A, 43M, 44 și 46. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Cetății, Balta Verde, C. Bogdăneștilor (parțial), Zona Mircea cel Bătrân, Circumvalațiunii (parțial), Mendeleev,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Str. Ursului (p), Martir S. Ewinger (p), orele 9 – 16; Moșnița Nouă (p), Dragșina nr. 90, orele 9 – 16; Deta – Calea Banlocului, str. Pădurii, orele 9 – 16, Zona Meseriașilor, str. Fabricii (p), orele 9 – 18; Buziaș – Deal Silagiu,

Top