Stirile din ziua: 13 iulie 2015

Poli Timisoara, intaia si singura învinsa din Liga I, sub privirile a 10.000 de spectatori

Poli Timisoara, intaia si singura învinsa din Liga I, sub privirile a 10.000 de spectatori

Debut trist pentru Poli Timişoara în prima ligă, după ce trupa antrenată de Dan Alexa a pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. Evenimentul de pe arena „Dan Păltinişanu” a fost urmărit de 10.000 de spectatori. Din păcate pentru ei, Poli nu a avut nici măcar o ocazie periculoasă de gol pe toată durata partidei.

PNL-ista Andra Matei, director la aeroport in locul PSD-istului Simonis!

Numire surprinzătoare la Aeroportul Internațional Timișoara, după demisia neașteptată a lui Alfred Simonis din funcția de director administrativ. În locul acestuia a fost preferată tânăra Andra Matei, membru al PNL Timiș și chiar activistă puternică în Organizația de Tineret a acestui partid.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Parintii elevilor eliminati de la Bac cer socoteala la ISJ! Continua identificarea celor care au copiat

Scandalul bacalaureatului fraudat de la Făget continuă la ușile Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Zeci de părinți au venit, luni, în fața instituției, „să ceară dreptate”, asta după ce 94 de elevi au fost eliminați din examen pentru că s-a constatat că au copiat.

Toti, ca unul, la 15 ani de Exit: patru zile, 190.000 de oameni, concerte de tinut minte / FOTO + VIDEO

Record absolut la aniversarea de 15 ani a festivalul Exit de la Novi Sad. În cele patru zile și patru nopți, peste 190.000 de oameni au urcat la cetatea Petrovaradin, pentru o petrecere pe care niciunul dintre ei n-o va uita prea curând, iar cei 20 de ani de Faithless au fost sărbătoriți cu un supershow de lumină și beat-uri electrizante. Exit s-a încheiat luni dimineață, dar aventura continuă pe malul mării, în Muntenegru.

Tot mai cochete pe biciclete: cum te imbraci cand pleci la pedalat / FOTO

După o primă ediție exclusiv online, ghidul „Stil și frumusețe pe biciclete” revine în forță, de această dată tipărit. Realizat sub umbrela Verde pentru Biciclete, acesta vrea să le ofere doamnelor și domnișoarelor care iubesc pedalatul idei despre cum ar putea purta cele mai reușite combinații vestimentare.

Spitalul regional de la Timisoara se face la sfantu’ asteapta! Cluj, Craiova si Iasi, 100% prioritare

Nu mai există dubii: Timișoara nu va avea spital regional construit cu sprijinul Ministerului Sănătății. Bucureștiul susține exclusiv înființarea unor noi unități sanitare regionale la Cluj-Napoca, Craiova și Iași, considerate prioritare la accesarea de fonduri europene.

uvt

Masterat unicat la Universitatea de Vest: consiliere si consultanta filosofica

Masteratul în consiliere şi consultanţă filosofică, lansat de UVT, este primul program de acest gen din România şi din zona central-est europeană. Acesta se desfăşoară, în limba engleză, în parteneriat cu programe similare consacrate din Italia și Franța şi cu specialişti din Marea Britanie, Olanda sau Germania.

Pe Cojan il poate demite Robu, dar ce facem cu „preafericitii” de la mitropolie?

Câteva fotografii cu o hoadă de țigani chefuind ca la birt pe treptele Catedralei Mitropolitane au făcut înconjurul orașului, scandalizând o mulțime de oameni. Fiindcă totul se întâmpla în inima Timișoarei, la câțiva pași de primărie, mai mulți activiști pe tărâm civic au cerut demisia șefului Poliției Locale, Dorel Cojan.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – bd. M. Eminescu (p), Michelangelo (p), orele 9 – 16; Visag, orele 8 – 20; Nădrag, orele 8 – 20; Lugoj – str. Traian Vuia, orele 9 – 16.

Top