Stirile din ziua: 8 iulie 2015

O mana de ajutor pentru OncoHelp: in cat timp putem dona 10 aparate de aer conditionat

O mana de ajutor pentru OncoHelp: in cat timp putem dona 10 aparate de aer conditionat

Asociația OncoHelp apelează din nou la inima bună a timișorenilor și nu numai. De această dată, este vorba despre zece aparate de aer condiționat, cu care ar trebui dotată o nouă secție a spitalului. Pacienții internați aici suferă teribil din cauza căldurii și nu pot fi mutați dintr-o secție într-alta în timpul tratamentului.

Salarii de peste 15.000 lei in mana pentru presedinte, premier si sefii camerelor parlamentului

Premierul interimar Gabriel Oprea a anunțat miercuri că salariile mai multor demnitari de rang înalt vor fi majorate de la 1 august. Cele mai mari salarii le vor avea președintele României, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, primul ministru și președinții celor două camere ale parlamentului.

Voteaza proiectul timisorean YoYoAir la concursul Eurolux si poti ajunge la Helsinki

Timișoara este reprezentată și în acest an în cadrul concursului internațional de design Electrolux Design Lab, cu un YoYo care purifică aerul. Doritorii pot să voteze proiectul studentei din orașul de pe Bega, iar unul dintre votanți se va alege cu o excursie cadou la Helsinki.

Pregatirile Timisoara Airshow sunt in toi: sunt asteptati peste 10.000 de vizitatori

Timișorenii sunt invitați să se bucure de cea de-a doua ediție a Timișoara Airshow, care va avea loc pe 18 iulie, la Aeroportul „Traian Vuia”. Organizatorii spun că publicul se va putea bucura de un spectacol inedit, cu mai multe surprize. Ca să nu mai fie haosul de anul trecut, vor fi mai multe locuri de parcare, dar și curse speciale RATT.

Poarta dinspre Calea Lugojului arata, in sfarsit, civilizat, desi lucrarile sunt in intarziere

Poarta de intrare în Timișoara dinspre Calea Lugojului este aproape gata! Conform termenului anunțat la începerea lucrărilor, ea ar fi trebuit să fie terminată deja. Primăria Timișoara plătește aproximativ 56.000 de euro unei firme care a primit lucrarea prin încredințare directă.

Tramvaiele Armonia au facut… haos in zona centrala / FOTO

Timișorenii au putut vedea miercuri cele două tramvaie modernizate, etalate de RATT pe traseul dintre Piața Maria și Catedrală Mitropolitană. Evenimentul gândit de primărie a paralizat însă traficul auto din zona centrală a Timișoarei, enervând la maximum șoferii care au fost nevoiți să aștepte minute în șir pe rutele ocolitoare.

Eleva perfecta: a luat 10 pe linie la Bac, dar o sperie putin… admiterea la facultate!

Timișul deține, în acest an, recordul de cele mai multe note de 10 la examenul de bacalaureat. Au fost nu mai puțin de nouă, iar una dintre ele a fost obținută de Mădălina Doncean, de la Colegiul „CD Loga”. Cum a arătat Bac-ul pentru un elev de 10 curat? Mult mai ușor decât s-ar fi așteptat!

Apa, dusuri si camere ventilate pentru angajati, in perioada caniculei

Timișul este în continuare sub cod portocaliu din cauza temperaturilor ridicate. ITM Timiș le atrage atenția angajatorilor din județ că, în cazul în care temperaturile trec de 37 de grade, trebuie să respecte anumite proceduri. Apa minerală, dușurile sau spațiile ventilate sunt doar câteva dintre măsurile care ar trebui să fie asigurate de angajatori.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. F. Liszt, Gh. Dima (p), Bd. Gh. Lazăr (p), orele 9 – 16; Consumatori ferme – Deal Silagiu (Aramic SRL, Obsesia SRL, Husarciuc, Domaine Val Dor, stația seismică) și colateral antene Vodafone și Telekom), orele 8 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Păru, Țipari,

Top