Stirile din ziua: 20 iulie 2015

Trenuri oprite intre Timisoara si Lugoj

Trenuri oprite intre Timisoara si Lugoj

Un incident petrecut în zona localității Belinț a dus la întreruperea temporară a traficului feroviar pe ruta Timișoara – Lugoj. O mașină de mare tonaj care a trecut peste liniile de cale ferată a rupt liniile de înaltă tensiune, astfel că garniturile rămase pe loc au fost tractate cu locomotive diesel.

UPT, la mare cautare! Numarul studentilor, cu o treime mai mare decat in 2014

După ce au trecut prin febra examenului de bacalaureat, tinerii absolvenți și-au îndreptat atenția către înscrierile pentru învățământul superior. În topul preferințelor se numără și Universitatea Politehnica Timișoara, unde s-au înscris mii de tineri. Concret, numărul celor interesați a crescut cu aproape o treime față de anul 2014.

Un junior de la Poli poate deveni coleg de echipa cu Pantilimon, la Sunderland!

Juniorii de la Poli au trecere în Anglia. După ce Vlad Dragomir a semnat cu Arsenal Londra, de la Poli ar mai putea pleca doi juniori în Anglia. Cătălin Sărmăşan, impresarul care l-a dus pe Vlad Dragomir la Arsenal Londra, doreşte să mai dea două lovituri pe piaţa transferurilor în Anglia cu doi juniori din pepiniera lui Poli.

Din cauza galagiei, Heaven si Toniq ar putea fi inchise temporar

Polițiștii locali au inspectat, din nou, la sfârșitul săptămânii trecute, la cluburile și localurile din oraș. Două „recidiviste” – Heaven și Toniq – riscă închiderea temporară, după ce s-a constatat că nivelul de zgomot permis a fost depășit, iar Casa Bunicii a fost amendată, pentru că nu se conformase deciziei de suspendare a activității.

ACS Poli – zero peste tot

În timp ce politrucii din conducerea clubului (și mă refer în primul rând la cei neoficiali) au treburi „importante” de rezolvat, cum ar fi pe cine mai angajează să taie frunze la câini, cine vinde sucul pe stadion la de opt ori prețul și alte meschinării provinciale, echipa de fotbal se înfundă încet și sigur în subsolul clasamentului.

Casa Bunicii, inchisa de primarie, n-are autorizatie din cauza unui vecin! Clientii spun ca e celebru

Un alt local foarte popular din Timișoara a fost închis, săptămâna trecută, de reprezentanții primăriei. De această dată este vorba despre Casa Bunicii 1, din zona Mihai Viteazul. Supărați, proprietarii acestuia au scris, pe Facebook, că nu pot obține autorizația de funcționare din cauza unui vecin, pe care nu l-au nominalizat. A făcut-o însă unul dintre comentatori, care susține că ar fi vorba despre o celebritate.

Top