Stirile din ziua: 1 iulie 2015

primaria timisoara

Inca o nota interna la PMT: Robu vrea inventarul chiriasilor primariei!

Inca o nota interna la PMT: Robu vrea inventarul chiriasilor primariei!

Primarul Nicolae Robu îi pune la treabă pe administratorul public Sorin Drăgoi și pe șefii mai multor direcții din PMT. O nouă notă internă îi obligă pe aceștia să… facă ordine în chiriașii care stau în clădirile deținute de municipalitate.

Acces limitat pe strada Marasesti! Se fac ultimele pregatiri pentru JazzTM

Pe 3 iulie debutează oficial cea de-a treia ediție a JazzTM,! Pregătirile sunt în toi, așa că, dacă vă place jazz-ul, în acest weekend sunteți așteptați în Piața Victoriei. Organizatorii s-au apucat deja de montatul scenei, iar pentru ca totul să decurgă bine în perioada festivalului accesul pe pietonala Mărășești va fi limitat.

Liber la baschet in curtea scolii! Primaria ofera acces general pe terenurile de sport

Faptul că Timișoara nu are terenuri de sport în cartiere nu e o noutate. Primăria anunță periodic că intenționează să construiască baze sportive, însă până acum nu a fost ridicată niciuna. S-a luat însă o altă hotărâre: de la 1 iulie, oricine vrea să facă sport o poate face pe terenurile școlilor din oraș.

Incepe santierul pe strada Podeanu: zeci de copaci au fost taiati! / FOTO

Lucrările de modernizare și lărgire a străzii Dr. A. P. Podeanu sunt pe cale să înceapă. De la 1 iulie a fost închis traficul în zonă, iar organizarea de șantier a început cu… tăierea a zeci de copaci! Reprezentanții PMT susțin că în loc vor fi plantați alți 200.

Premiera la Timisoara: Un aparat unic in tara va putea pune din timp diagnostice micutilor

Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara are acum în dotare unul dintre cele mai performante aparate pentru analiza compoziției corporale. Este vorba despre un dispozitiv unic în țară, care analizează țesutul pacientului la nivel de celulă. Aparatul poate determina existența unor posibile afecțiuni cronice.

Poli revine in violet acasa, chiar de ziua SUA!

Peste doar câteva zile, pe 4 iulie, chiar de ziua Americii, Poli Timişoara va evolua pe stadionul „Dan Păltinişanu” într-un joc de prezentare în faţa maghiarilor de la Bekescsaba Elore. Pentru prima dată de la înfiinţarea noii echipe, suporterii îi vor putea vedea la lucru pe jucătorii lui Poli îmbrăcaţi în echipament violet.

Cel mai penibil Bac la matematica! La istorie, un elev a fost eliminat

Cel mai penibil Bac la matematică! Așa a catalogat o absolventă de liceu proba la Matematică din cadrul examenului de Bacalaureat 2015, care i s-a părut foarte simplă. La istorie situația e cam la fel. Elevii spun că se așteptă la note mari, deși de la centrul de examinare de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” a fost eliminat un elev.

Lucrarile de pe str. Doja, gata la vara! La „Moisil” se va merge la ore doar dimineata

Reabilitarea corpului de clădire al Liceului „Moisil” de pe strada Gh. Doja va fi terminată în această vară. Viceprimarul Dan Diaconu spune că proiectul, care ar fi trebuit finalizat anul trecut, a intrat în sfârșit în linie dreaptă. Lucrările au fost oprite timp de câteva luni, după ce au fost descoperite grave probleme la structura de rezistență.

Ne-a trecut glontul pe langa ureche: Miron Cozma, sef al unei televiziuni in Timisoara!

Fostul șef al ciomăgarilor din subterane, Miron Cozma, susține că i s-a propus să facă o televiziune în Timișoara. Spre binele timișorenilor, fostul pușcăriaș a refuzat oferta, îndreptându-se spre o televiziune din apropierea Bucureștiului. El a devenit director de programe la așa-numitul post „Vătafu TV”.

Poli cauta cu disperare portar cu experienta. Pista Pecanha a cazut

Oficialii lui Poli Timişoara fac tot posibilul pentru transferul unui portar cu experienţă. O variantă pentru acoperirea postului a fost brazilianul Peterson Pecanha, jucător cu care s-a negociat, dar fotbalistul a ales să-şi prelungească înţelegerea cu Petrolul Bucureşti, chiar dacă prahovenii sunt în insolvenţă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str.F. Liszt, Gh. Dima (p), Bd. Gh. Lazăr (p), orele 9 – 16; Consumatori ferme – Deal Silagiu (Aramic SRL, Obsesia SRL, Husarciuc, Domaine Val Dor, stația seismică) și colateral antene Vodafone și Telekom, orele 8 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Păru, Țipari, orele

Top