Stirile din ziua: 11 iulie 2015

Festivalul Tocanitei de la Dumbravita, la a treia editie

Festivalul Tocanitei de la Dumbravita, la a treia editie

Cei mai buni bucătari încing din nou ceaunele în parcul central din Dumbrăvița. Aici va avea loc, pe 18 iulie, cea de-a ediție a Festivalul Tocăniței, iar pofticioșii sunt așteptați să guste „produsele”. Sunt așteptați să se înscrie în concurs și bucătari din Serbia și Ungaria.

Ponta: O sa ramanem asa cum trebuie in istoria guvernarii, in 2015 mai deschidem doua loturi de autostrada

Premierul Victor Ponta promite că, de la anul, se va merge pe autostradă din Ungaria până dincolo de Sibiu. Social-democratul e convins că guvernul său va rămâne „unde trebuie” în istoria României. Sâmbătă au fost inaugurați 10 kilometri de autostradă care fac legătura cu M43, șoseaua care duce la Budapesta.

Verde pe autostrada, spre Ungaria! Ponta, spectator in carje / FOTO

Lotul II al Autostrăzii Nădlac-Arad, dar și noul punct de trecere a frontierei Nădlac II (România) – Csanadpalota (Ungaria) au fost inaugurate oficial sâmbătă. Premierul Victor Ponta a venit în cârje și n-a tăiat nici măcar panglica. Românii au de acum undă verde, pe autostradă, de la Arad la Budapesta și, de acolo, spre restul Europei.

Timisoara trebuie sa aiba cel mai tare aquapark din sud-estul Europei! Altfel n-are rost

Cererea consiliilor de cartier, de a fi construit un aquapark în zona Mehala, nu-i surâde foarte tare primarului Nicolae Robu. Edilul spune însă că decizia nu va fi luată decât în urma unui studiu de fezabilitate. Un lucru e însă cert: aquaparkul trebuie să fie ceva nemaivăzut!

Top