Stirile din ziua: 14 iulie 2015

Doar jumatate din profesori au luat examenul de definitivat

Doar jumatate din profesori au luat examenul de definitivat

Sute de profesori din județul Timiș s-au înscris la examenul de definitivat. Doar ceva mai mult de jumătate dintre cei care s-au și prezentat efectiv la probe au reușit să și promoveze. La nivel național, rezultatele sunt și mai slabe.

De ce a fost haos la meciul lui Poli: nu sunt decat patru imprimante de bilete

Cheamă suporterii la stadion, dar, când aceștia vin, îi lasă să aștepte minute în șir, ca să-și cumpere bilete. S-a întâmplat la primul meci al lui Poli din noua ediție a Ligii I, când s-a văzut cât de pregătit este clubul timișorean. Primarul Nicolae Robu a încercat să explice situația și speră că data viitoare va fi mai bine.

Aproape 700.000 de euro pentru un centru in care boschetarii din Timisoara sa se simta acasa / FOTO

Timișoara are, în premieră, un centru social de urgență pentru persoane fără adăpost. Acesta a fost ridicat, nu fără peripeții, pe strada Telegrafului, unde se află și cantina socială, și poate găzdui câteva zeci de oameni. Cei cu buletin de Timișoara ar putea locui aici până la doi ani, dacă respectă regulile casei.

PSD Timis nu se grabeste sa aiba presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti

La aproape o lună de când au fost aleși președintele și consiliul județean al PSD Timiș, filiala nu are încă președinte executiv, secretar și vicepreședinți. Statutul nu prevede un termen clar până la care pot fi aleși aceștia, astfel că liderul Sorin Grindeanu nu pare să se grăbească. Asta, deși anunțase că totul se va finaliza în 30 de zile.

Culmea tupeului: au baut bere la Catedrala fiindca le-a fost… sete! Amenda a fost de 1.500 de euro

Romii care au băut cu nesimțire bere pe treptele Catedralei Mitropolitane nu s-au gândit că fac ceva rău! Le-a fost doar sete, fiindcă era foarte cald – aceasta a fost explicația pe care i-au oferit-o primarului Nicolae Robu, după care i-au promis că nu mai fac! Poliția Locală i-a amendat, în total, cu 6.800 de lei, dar, teoretic, ar putea urma și alte sancțiuni.

Robu: Poli a pierdut nemeritat, dar am stabilit recordul etapei!

Poli Timișoara a debutat cu stângul în noua ediție a Ligii I, pierzând acasă, scor 0-1, meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Alb-violeții n-au avut nicio ocazie clară, dar asta nu l-a împiedicat pe primarul Nicolae Robu să posteze pe Facebook. Edilul e mulțumit că la Timișoara a fost stabilit un record al etapei și spune că meciul a fost pierdut pe nedrept.

Alexa & co, corigenti in fata celei mai mari asistente din Liga I

Concluzia după jocul dintre Poli Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu, încheiat cu victoria la limită (1-0) a oltenilor, ar fi că spectatori ar fi, dar ar mai fi nevoie şi de echipă. Spectatorul, cel pentru care intră pe teren fotbaliştii, nu a văzut nimic din ceea ce ar trebui să-l determine să revină din nou la următorul joc.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Ianova (p), Nădrag, Pietroasa Mare, orele 8 – 20; Șuștra (p), orele 8 – 22; Lugoj – str. T. Vuia, orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. Berna, P. Țuțea (p), Ferventia II (p), Haga (p), Cervantes, Simfoniei (p),

Top