Stirile din ziua: 19 iulie 2015

Bonurile de 509 lei din 1 iunie, castigatoare la loteria ANAF

Bonurile de 509 lei din 1 iunie, castigatoare la loteria ANAF

Dacă aveți un bon fiscal de 509 lei, datat 1 iunie, aveți mari șanse să fiți câștigător la Loteria bonurilor fiscale. Premiul de un milion de lei pus la bătaie va fi împărțit între cel mult 100 de persoane. Având însă în vedere suma câștigătoare, e posibil ca numărul câștigătorilor să fie mai mic.

Invinsa la Cluj cu ajutorul arbitrului, ACS Poli ramane la borna zero

ACS Poli Timișoara este singura echipă din Liga I cu zero puncte și după cea de-a doua etapă. După un meci închis, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0, în urma unei faze contestabile. Totuși Poli a jucat ceva mai bine decât în meciul cu Pandurii, în prima repriză având trei mari ratări, inclusiv o bară.

Grapini crede ce vede: Dumineca relaxanta s-aveti!

Florile se bucură, aerul s-a împrospătat, deci… s-aveți „duminecă” plăcută”! Asta le dorește prietenilor săi de pe Facebook olimpica la limba română Maria Grapini, absolut întâmplător europarlamentar. E încă una dintre postările sale agramate, care au făcut-o celebră în mediul virtual pe fosta conservatoare.

Un mort si mai multi raniti, dupa o bataie generala la Lenauheim

Seară sângeroasă la Lenauheim, soldată cu un mort și mai mulți răniți. Totul a pornit de la o ceartă în stradă, între un localnic și un șofer invitat la nuntă, care și-a ambalat prea tare motorul. A urmat o bătaie cruntă, la care au participat localnici și nuntași, inclusiv tatăl miresei. Un bărbat de 36 de ani, tată a trei copii, a murit.

Top