Stirile din ziua: 12 iulie 2015

Ponta s-a lasat de PSD, dar nu renunta la guvern

Ponta s-a lasat de PSD, dar nu renunta la guvern

Victor Ponta a anunțat duminică, printr-o scrisoare postată pe Facebook, că se autosuspendă din toate funcțiile din partid până în momentul în care va avea un verdict în dosarul penal deschis de DNA. În schimb, Ponta e categoric: nu renunță la poziția de premier.

Degeaba faceti poze cu bizoni in trafic si paranghelii! N-aveti cum sa le dati politistilor! / FOTO

Polițiștii să identifice după fotografii cetățenii necivilizați și să-i amendeze ulterior – asta propunea, acum câteva zile, primarul Nicolae Robu, după paranghelia cu bere de pe scările Catedralei. Edilul a scăpat din vedere esențialul: cum ajung fotografiile la agenți? O timișoreancă a constatat că e… aproape imposibil.

Vicepremierul Ungariei a certat Guvernul Romaniei ca nu deschide mai multe puncte de frontiera

Vicepremierul ungar Semjen Zsolt a luat la rost autoritățile române, cărora le-a cerut să găsească soluţii pentru conectarea drumurilor locale de o parte şi alta a graniţei. În ultimii ani, Ungaria a construit, cu finanţare europeană, nouă drumuri de frontieră noi care nu au corespondent în România.

SOMAŢIE DOSAR NR. 131/261/2015

JUDECĂTORIA MOLDOVA NOUĂ JUDEŢUL CARAŞ SEVERIN DOSAR NR. 131/261/2015 Emisă la 10.07.2015 În temeiul art. 1052 C.p.c. Potrivit dispoziţiilor instanţei, în cauza civilă cu nr. de mai sus, privind pe reclamantul Cocora Ion, domiciliat în loc. Zanou nr.7, comuna Sichevița, jud. Caraş-Severin şi pârâta Unitatea Administrativ Teritorială Moldova Nouă – reprezentată prin Primar, având ca

Radem ciob de oala sparta

La greci, Alexis Tsipras a ajuns pe final la concluzia că patriotismul irațional nu ține de foame și nici pensionarului de frumoasă bătrânețe. Probabil, Grecia va ajunge din nou în brațele protectoare ale europenilor, cu promisiunea făcută nordicilor că grecii vor mânca și bea mai puțin decât își permiteau până acum din leafa de bugetar.

Top