Stirile din ziua: 24 iulie 2015

Patriarhia face apel la credinciosi sa se roage pentru ploaie!

Patriarhia face apel la credinciosi sa se roage pentru ploaie!

Între un cod galben și un cod portocaliu de caniculă, România se topește, iar oamenii visează cu ochii deschiși un strop de răcoare și o ploaie cât de scurtă. Meteorologii nu au vești prea bune, fiindcă și în zilele următoare va fi tot foarte cald. Biserica Ortodoxă Română face apel la… rugăciune generală.

Robu: Sa critici viitoarea fantana muzicala este… descalificant si penibil!

Snobi și inculți: așa sunt cei care susțin că fântâna muzicală de pe Bega că ar fi kitsch! În plus, locuiesc într-un sat din Caraș-Severin, așa că n-ar trebui să-și dea cu părerea despre ce se întâmplă în Timișoara. Este concluzia la care a ajuns primarul Nicolae Robu, revoltat nevoie mare că proiectul său, care ar costa „numai 0,66% din bugetul local”, a fost criticat de un ONG.

Timisoara tot nu e campus monastiresc, dar cluburile zgomotoase ar putea fi inchise

Timișorenii trebuie să aibă unde să se distreze, așa că primarul Nicolae Robu le cere patronilor de cluburi să intre în legalitate, ca să nu riște închiderea temporară. În ultima perioadă, mai multe cluburi au fost amendate după ce au fost făcute sesizări împotriva lor. Totuși, ar exista și reclamagii de profesie, în special femei!

centura de sud

Din rautate, centura de sud a Timisoarei a ajuns dupa cele de la Vaslui si Giurgiu!

Centura de sud a Timișoara a rămas pe locul al cincilea în Masterplanul General d Transport, aprobat de Comisia Europeană. Primarul Nicolae Robu spune că… răutatea este de vină pentrau această situație și susține, în continuare, că Timișoara a primit 0 lei din partea guvernului.

Tortionarul Visinescu, 20 de ani de puscarie

Fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu-Sărat, Alexandru Vișinescu, a fost condamnat vineri de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare, interzicerea unor drepturi pe o perioadă de cinci ani și degradarea militară. Fostul torționar a mai fost obligat de instanță la despăgubirea cu 300.000 de lei pentru trei persoane. Decizia nu este definitivă,

N-o intereseaza Grapinizer! Grapini e convinsa ca scrie… destul de corect

Europarlamentarul Maria Grapini nu are nicio problemă cu faptul că scrie agramat. Liderul PPU este de părere că lumea ar trebui să se concentreze asupra realizărilor sale de europarlamentar și om de afaceri. În ceea ce privește aplicația Grapinizer, care te ajută să scrii… în grapineză, aceasta spune că e făcută de oameni cu prea mult timp liber!

lucrari strazi centru

Atentie, soferi: mai multe stradute din centru intra in reparatii! Va aparea inca o pietonala / FOTO

Șoferii care au treabă în zona centrală au avut zilele trecută o surpriză neplăcute și nu e singura! Strada Janos Bolyai a intrat în reparații, așa că mașinile nu mai pot fi parcate acolo. Urmează ca lucrări similare să aibă loc pe mai multe străduțe din centru, iar una din ele va deveni pietonală.

primaria timisoara

DNA, din nou la Primaria Timisoara

Procurorii DNA au ajuns, din nou, la Primăria Timișoara, vineri dimineață, însoțiți de ofițeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor de la IPJ. Este a patra „descindere” a acestora pe CD Loga 1, ultima dintre ele având loc în luna aprilie. Și de această dată, e vorba tot de aplicarea Legii 112/1995 și de modul în care au fost vândute locuințele aflate sub incidența acestei legi.

Studenti din 30 de tari vin o saptamana la Timisoara: incepe ISWInT

Unul dintre cele mai importante festivaluri studențești din țară, ISWInT, ajuns la ediția cu numărul 22, stă să înceapă. Participanții vin din 30 de țări, atât din UE, cât și din Indonezia sau Mexic. Vor fi dezbătute teme diverse, la baza proiectului fiind importanța educației și multiculturalității. Din festival nu va lipsi nici celebra paradă a studenților.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. M. Millo (p), N. D. Cocea (p), orele 9 – 17; Satchinez – str. Bujorilor nr. 18, Pădureni, Jebel (p), orele 9 – 17; Obad (p), orele 9 – 15; Pietroasa Mare, Dobrești, Țipari, Păru, orele 8 – 20; Topolovățu Mare (p), Sanu

Top