Stirile din ziua: 21 iulie 2015

Incepe Ceau, Cinema! De la Timisoara la Gottlob, numai filme unul si unul

Incepe Ceau, Cinema! De la Timisoara la Gottlob, numai filme unul si unul

Ceau, Cinema!, festival de buzunar, începe oficial miercuri seară, cu o proiecție specială, la Grădina de Vară „Capitol. În total, vor fi cinci zile cu proiecții, întâlniri cu oameni din lumea filmului, ateliere și concerte. În weekend, totul se mută la Gottlob, în noul cinematograf.

Popa’s: Nu pot crea din cauza galagiei de la Casa Bunicii! 18 masuratori il contrazic

Ștefan Popa Popa’s recunoaște că restaurantul Casa Bunicii îi provoacă disconfort! Artistul spune că nu poți să ai pretenții ca „mâncătorii de ciorbă” să înțeleagă ce e arta. Proprietarul restaurantului îi transmite, politicos, că toate cele 18 (!!) măsurători de sunet cerute de o instanță au ieșit bine și susține că Popa’s a pierdut deja un proces.

Din 2017, liceul de la Ortisoara se desfiinteaza! In prezent functioneaza cu doua clase

Liceul Teoretic Agricol de la Orțișoara nu a avut, nici în 2015, vreun elev de clasa a XII-a care să promoveze examenul de bacalaureat. Pentru că istoria se tot repetă din 2011, Inspectoratul Școlar Județean Timiș a decis că unitatea de învățământ trebuie desființată. Școala își va închide oficial porțile peste doi ani.

Adio, curse de masini la stadion! Traficul auto va fi interzis

Până la toamnă, zona din jurul stadionului „Dan Păltinișanu” va fi regândită și rearanjată, iar accesul mașinilor va fi total interzis. Vor exista, în schimb, piste de biciclete și de role, dar și o pistă de alergare. De asemenea, va fi regândită parcarea, pentru cei care vin la meciurile lui Poli.

Cei mai buni din tara! Elevii din Timis, primii la concursul de protectie civila

După ce a obținut rezultate foarte bune la etapa interjudețeană a concursului de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”, echipa de elevi de gimnaziu a județului Timiș a demonstrat că este cea mai bună din țară. Ei au luat locul întâi într-o competiție în care s-au întrecut cu alte 14 echipe.

Vor sau nu timisorenii un „kitsch” pe Bega? Un ONG cere dezbatere publica pe tema fantanii

Un ONG îi cere primarul Nicolae Robu să consulte atât timișorenii, cât și arhitecții și reprezentanții mediului de afaceri, privind utilitatea fântânii muzicale de două milioane de euro. Președintele Institutului de Dezvoltare Locală susține că a primit „interzis” pe pagina de Facebook a edilului, după ce și-a exprimat dezacordul față de acest proiect.

Saboteaza Calin Rosenblum protocolul dintre Poli si LPS Banatul?

La LPS Banatul sunt crescuți, de ani de zile, cei mai buni tineri fotbalişti din vestul României. Liceul de profil din Timişoara este însă principala sursă de juniori talentaţi pentru echipele bucureştene sau de oriunde, nu pentru Poli Timişoara sau alte cluburi din zonă. Deși între clubul de primă ligă și LPS există un protocol, acesta pare să fie ignorat cu bună știință.

Voltaj si Flaviu Cernescu promoveaza Banatul si Transilvania / VIDEO

Temerarul care a „plutit” la zeci de metri deasupra Pieței Victoria promovează Transilvania și Banatul. Flaviu Cernescu este eroul documentarului „Transylvania Dragon”, realizat de Sabin Dorohoi. Filmul i-a încântat și pe băieții de la Voltaj, care au folosit o parte din aceste imagini pentru noul lor videoclip.

aquatim

Apa rece oprita in Banloc

Miercuri, 22 iulie, între orele 9 și 14, Aquatim va întrerupe furnizarea apei în Banloc, pentru remedierea unei defecțiuni survenite pe rețeaua de distribuție a apei, cu înlocuirea tronsonului de conductă afectat. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată,

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei avarii survenite pe reţeaua termică primară, va întrerupe marți, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la punctele termice 26, 49 şi 49A. Vor fi afectați cei care locuiesc în imobilele de pe străzile şi din zonele Aradului (parţial), C. Sever Bocu (parţial), C. Torontalului (parţial), Brânduşei,

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Al. Lăpușneanu, Calea Bogdăneștilor (p), Poneasca, Bârzava (p), Dan Căpitan (p), Măslinului, Semicerc, V. Micle, Lupeni, Acad. A. Bărglăzan, Eugen Todoran, Amzei, S. Nădășan, str a-II-a, orele 9 – 16; Cernăteaz, Covaci, Rovinița Mare (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, orele

Top