Stirile din ziua: 30 iulie 2015

Suspectata ca a copiat la Bac, fiica baronului de Mehedinti Adrian Duicu vrea sa fie studenta la Timisoara

Suspectata ca a copiat la Bac, fiica baronului de Mehedinti Adrian Duicu vrea sa fie studenta la Timisoara

Suspectată că a fraudat fără jenă examenul de bacalaureat, fiica fostului președinte al CJ Mehedinți are toate șansele să fie studentă la Timișoara! Adina Duicu a fost acceptată la trei facultăți de la Universitatea de Vest, ba chiar pe loc fără taxă la Facultatea de Drept.

De ce nu vrea Bojin bani europeni pentru legatura autostrada – centura prin Giarmata?

Oficialitățile din Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș trebuie să ajungă obligatoriu vineri la o înțelegere în ceea ce privește drumurile județene prioritare la alocarea de bani europeni. În Timiș, un drum de șase kilometri care ar face mai ușor legătura între autostradă și centură e trecut cu vederea!

Cladire istorica transformata in adapost pentru boschetari! Amenda pentru proprietarul italian / FOTO

Un italian proprietar al unei clădiri istorice din zona Traian a fost amendat de polițiștii locali pentru halul în care a adus imobilul. Este vorba despre o casă de pe strada Dacilor, transformată în focar de infecții, din cauza „chiriașilor” boschetari.

Trei zile, niciun tramvai nu va merge spre Calea Torontalului si Ronat

RATT anunță că de vineri, 31 iulie, de la ora 17, și până duminică la miezul nopții va întrerupe circulația tramvaielor pe tronsoanele Piaţa 700-Torontal și Balta Verde-Ronaţ. În zonă vor începe lucrări de reabilitare a carosabilului și a liniilor de tramvai pe Calea Bogdăneştilor, la intersecţia cu bd. Cetăţii.

De zece ori Dubova! Tabara de creatie de la Dunare, la editia aniversara

Cea de-a zecea ediţie a Taberei de creaţie Rubin-Dubova începe, în acest weekend, la Cazanele Dunării. Organizatorii anunță o ediție specială, în care participă artiști cu reputație internațională, ale căror lucrări au ajuns în colecții importante din lume, inclusiv în cea a prințului Charles.

Reguli stricte pentru concertul HIM: ce aveti voie sa faceti si pe unde puteti sa circulati

A rămas numai o zi până la unul dintre cele mai așteptate concerte din 2015 în Timișoara, cel susținut de HIM. Evenimentul are loc în Parcul Rozelor, iar organizatorii au stabilit un set de reguli pentru ca totul să se desfășoare fără incidente. Nu uitați: vor exista și restricții de trafic!

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat angajeaza contabil (P)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, prin Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat, caută spre angajare o persoană pentru postul de contabil. Postul se adresează persoanelor aparținând grupurilor defavorizate: persoane din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane provenind din sistemul instituționalizat de protecție a copilului, femei în situaţii de

In cautarea… dacilor pierduti! Sit arheologic unicat, la o aruncatura de bat de Timisoara / FOTO

O parte din istoria dacilor se rescrie la mai puțin de 30 de kilometri de Timișoara! La Dealul Cetățuica de lângă Unip, singura cetate dacică de câmpie, câțiva studenți de la Arheologie au transformat practica impusă de școală într-o adevărată misiune. Rezultatele s-au văzut imediat.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei avarii, va întrerupe joi, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 73. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Lorena, Renașterii, Spitalul de Cardiologie, Liceul Energetic, Liceul Tudor Tănăsescu și Liceul Loga.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, după cum urmează: Pădureni (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Dobrești, V. V. Delamarina, Herendești, Honorici, Pădureni, Visag, orele 8 – 20.

Top