Stirile din ziua: 27 iulie 2015

Elek sparge gheata: Poli face primele trei puncte!

Elek sparge gheata: Poli face primele trei puncte!

Un gol marcat de Elek în repriza a doua, dintr-o pasă inspirată a lui Zicu, a adus la Timișoara primele trei puncte din această ediție a Ligii I. Meciul de luni seară, dintre Poli și FC Botoșani, a început cu aproape jumătate de oră întârziere, din cauza unor probleme cu legitimațiile a trei jucători.

Mare e gradina Senatului! Firea-Pandele vrea sa castreze batausii, nu violatorii!

Propunerea legislativă privind castrarea chimică, inițiată de senatorul PSD Gabriela Firea-Pandele și alți trei colegi, a fost adoptată tacit de senat. Numai că a intervenit o problemă! Proiectul cu care s-a tot lăudat purtătorul de cuvânt al PSD nu se referă la pedofili și violatori, ci… la încăierați.

Victor Ponta

Ponta: Procurorii DNA, vinovati de pierderea a trei miliarde de euro pentru autostrazi

Victor Ponta are o explicație năucitoare pentru faptul că România a pierdut trei miliarde de euro din fonduri europene destinate autostrăzilor. El a afirmat că vina o poartă doar procurorii anticorupție, cu ale lor anchete și investigații. Ministrul Finanțelor îl contrazice, afirmând că vina se află la oficialii din Ministerul Transporturilor.

Joaca de-a chimistii, intr-o noua formula: superlaborator pentru elevi, la UVT / FOTO

Elevii din Timișoara vor avea ocazia să descopere ce înseamnă viața într-un laborator de chimie, fizică sau biologie! Totul se datorează unui proiect al UVT, care își propune să-i aducă pe elevi într-un mediu academic și să le ofere șansa să facă practică în laboratoare performante.

Mesaj catre Robu: Vreti o fantana ca sa va satisfaceti orgoliul, dar in 2016 ce-o sa faceti?

Catalogat de primarul Nicolae Robu drept penibil și neavizat să vorbească despre fântâna de două milioane de euro, pentru că „locuiește într-un sat din Caraș-Severin”, Grațian Mihăilescu de la Institutul de Dezvoltare Locală îi bate obrazul edilului. Mai mult, îi atrage atenția că anul viitor s-ar putea să plătească pentru „aroganțele” pe care le face.

Lefkada, vacanta in paradis / FOTO

Grecia rămâne și în acest an în topul destinațiilor de vacanță ale bănățenilor. Marea turcoaz, plajele nesfârșite și atmosfera inconfundabilă a vacanței perfecte nu pot fi întâlnite niciunde altundeva. O destinație absolut superbă este insula Lefkada. Agenţia de turism Ultramarin a selectat cele mai frumoase plaje greceşti şi vă propune sejururi cu autocar direct din

aquatim

Apa rece oprita la Ianova

Aquatim anunță că luni, 27 iulie, între orele 9 și 11, este planificată spălarea rezervorului de înmagazinare a apei potabile și a rețelei de alimentare din Ianova. Ca urmare, se va întrerupe furnizarea apei. La reluarea alimentării cu apă rece, la robinete este posibil să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Pietroasa Mare, Dobrești, orele 8 – 20; Giroc – str. Bega, Dunărea, Timiș, Trandafirilor, Câmpului, Gloria, orele 9 – 17.

Top