Stirile din ziua: 17 iulie 2015

Canalizarea, prioritatea zero a Primariei Sinandrei

Canalizarea, prioritatea zero a Primariei Sinandrei

Canalizarea nu mai este un vis foarte îndepărtat al locuitorilor din Sînandrei. Primarul Claudiu Coman a început demersurile pentru realizarea acestui obiectiv, iar primul pas a fost aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

Extinderea strazii Popa Sapca ar putea incepe in acest an, a fost emisa autorizatia de construire

Șantierul de extindere la patru benzi a străzii Popa Șapcă ar putea începe totuși în acest an. S-a rezolvat problema parcelei care nu era în proprietatea primăriei și a fost emisă autorizația de construire. Va urma licitația pentru desemnarea executantului. Primarul Nicolae Robu nu știe cât va dura lucrarea.

Doar 30 de promovati la Bac in Faget! Parintii pot vedea inregistrarile doar prin instanta

Doar 30 de elevi care au dat bacalaureatul la Făget au promovat examenul. Restul au fost eliminați, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au demonstrat că au copiat pe rupte. Deși au cerut să vadă înregistrările, părinții nu vor putea face acest lucru dacă nu există o sentință a unei instanțe.

Terasa La Capite, inchisa cu repetitie! Si River Deck are lacat pe usa

Încă o amendă pentru un club zgomotos din Parcul Justiției, iar alte cinci societăți comerciale au fost închise de primărie, în principiu pentru lipsa autorizației de funcționare, dar și pentru tulburarea liniștii publice. Printre acestea, și celebra terasă La Căpițe, închisă oricum deja de ANAF!

Clubul Heaven

Timisoreanule din zona Soarelui-Giroc, dormi linistit: Heaven a fost amendat pentru tine! Cu 100 de euro

Odată cu venirea verii, pentru timișorenii din zonele Stadion, Soarelui, Giroc etc. a început calvarul. În nopțile de week-end în aceste zone nu se mai poate dormi din cauza zgomotelor infernale scose de cluburi. Cel mai cunoscut, dar și cel mai zgomotos, este Heaven-ul fostului milițian Dorin Epure.

Fotbalul si lantul trofic

Văzând cum stau lucrurile de ani buni în fotbalul timișorean, aș fi zis că Steaua și Dinamo ar fi fost patronate cândva de Școala de Meserii și Arte Militare din București, iar lipsa de înțelegere între un primar general orgolios și niște fani prea închipuiți, tot soiul de manipulări preparate la botul calului, au făcut ca aceste două echipe să devină vrăjmașe pe veci, iar fanii să se urască de moarte.

Luptatorii anticomunisti, comemorati la Padurea Verde / FOTO

La Monumentul Rezistenţei Anticomuniste din Banat s-a ținut, joi, o slujbă de pomenire a eroilor căzuți în lupta anticomunistă. Pe 16 iulie 1949, Spiru Blănaru, Petru Domăşneanu, Ion Tănase, Petru Puşchiţă şi Romulus Mariţescu au fost executați la Pădurea Verde, fiind condamnați la moarte de un tribunal militar.

Aeroportul Timisoara a implinit 80 de ani! Sambata are loc un miting aviatic / FOTO

Aeroportul Internaţional Timişoara sărbătoreşte, pe 17 iulie, 80 de ani de existenţă neîntreruptă. Aeroportul funcționează în actualul amplasament din 1964, după ce a „trecut” înainte prin zona în care se află acum mallul, dar și pe la Moșnița. Sâmbătă, timișorenii sunt invitați la un miting aviatic aniversar.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Topolovăț, orele 8 – 16; Păru, Nădrag, Dobrești, Țipari, orele 8 – 20; Biled (p), orele 9 – 16; Denta (p), orele 9 – 16.

Top