Stirile din ziua: 10 iulie 2015

Peste 60 de elevi de la Faget, propusi pentru eliminare din Bac

Peste 60 de elevi de la Faget, propusi pentru eliminare din Bac

Ancheta procurorilor de la Liceul „Traian Vuia” din Făget ar putea avea efecte nefaste asupra unora dintre tinerii care au susținut examenul de bacalaureat. Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, a propus eliminarea a 63 dintre ei, pe motiv de fraudă.

Atentie, trecere de pietoni desfiintata pe Bd. Parvan! Urmeaza si altele

Trecerea de pietoni aflată la jumătatea distanței dintre Universitatea de Vest și Politehnică a fost desființată. „Zebra” a fost considerată inutilă, deși era funcțională de foarte multe vreme. Primarul Nicolae Robu spune că traficul din Timișoara nu mai permite păstrarea unor treceri de pietoni atât de apropiate.

Cei sapte cu care Poli ataca Liga I. Luchin si Goga, ultimele doua transferuri?

Poli a prezentat, vineri, jucătorii transferaţi în această vară pentru sezonul viitor. Este vorba de şapte jucători noi, din care patru stranieri. Cu doar trei zile înainte de debutul sezonului 2015-2016, este foarte posibil ca lotul să fie completat cu încă doi jucători, Srdjan Luchin şi Dorin Goga, ultimul participând joi la antrenamentele lui Dan Alexa.

Plan de lupta anti-paranghelii! Robu cheama politia si jandarmeria

După „blasfemia” de pe treptele Catedralei Mitropolitane, unde niște nuntași romi și-au băut berile fără jenă, primarul Nicolae Robu vrea ca situația să nu se mai repete. Edilul vrea un plan contra petrecerilor țigănești care exasperează, în fiecare vară, timișorenii.

Extaziat, Robu o vrea pe „alb-violeta” Poli in Europa

Apropierea primului meci în noul campionat pentru ACS Poli nu-l putea lăsa chiar rece pe cel mai mare fan al echipei, primarul Nicolae Robu. Prin intermediul unei postări pe Facebook – unde altundeva? – edilul anunță obiectivele echipei pentru noul sezon. E vorba de clasarea în primele șase echipe, respectiv intrarea în play-off, dar și participarea în cupele europene.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei avarii, va întrerupe vineri, între orele 8 și 18, furnizarea apei calde la PT 32, 33, 35, 36, 37 și38B. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Calea Aradului Est, Calea Aradului Vest, Calea Torontalului și Calea Lipovei.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara -str. M. Millo (p), N. D. Cocea (p), orele 9 – 16; Obad (p), Pădureni (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Păru, Țipari, Lăpușnic, orele 8 – 20; Topolovățu Mare (p), orele 8 – 16.

Top