Stirile din ziua: 2 iulie 2015

Peste 30 de amenzi intr-o zi, in cartierele Soarelui, Buziasului si Girocului

Peste 30 de amenzi intr-o zi, in cartierele Soarelui, Buziasului si Girocului

Ca să nu mai fie criticați că nu păzesc decât palmierii și pasajul Michelangelo, polițiștii locali au început, în această perioadă, o serie de acțiuni în cartiere. Totul, pe baza sesizărilor primite din partea cetățenilor. Primele verificări: în zona în care locuiește primarul Nicolae Robu!

Simonis, despre santierul din zona istorica: Robu sa nu se mai ascunda in spatele unor scuze penibile

Proaspăt desemnat șeful grupului de PSD din CL Timișoarei, Alfred Simonis se ia, din nou, de primarul Nicolae Robu, pe care îl consideră lipsit de fermitate în ceea ce privește situația șantierului din zona Cetate. Simonis crede că edilul inventează „scuze penibile” pentru a justifica stagnarea lucrărilor.

piata agroalimentara

Produsele agricultorilor din tara abia daca ajung in magazine! Samartinean cere rezolvarea situatiei

Rafturile din supermarketuri sunt burdușite cu produse de import, în timp ce micii agricultori din țară nu au oportunitățile necesare pentru a-și vinde produsele, din cauza subdezvoltării infrastructurii agricole. Deputatul Cornel Sămărtinean speră ca Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale să se ocupe de această problemă.

Pietrarii din Cetate vor mai pleca sa stranga fanul, iar Romprest nu poate fi penalizata pana in decembrie

Pavajul e greu de pus, pietrarii nu câștigă destul și mai trebuie să meargă și pe acasă, să muncească în gospodării, iar firma Romprest nu poate fi penalizată pentru ritmul în care lucrează în zona Cetate. Primarul Nicolae Robu spune însă că șantierul nu este în întârziere, chiar dacă muncitorii sunt puțini, iar piatra este livrată cu mare greutate.

Eurodeputatul Cristian Busoi vrea sa fie primar in Bucuresti!

Europarlamentarul de Timiș Cristian Bușoi ar putea fi viitorul primar general al Bucureștiului, după alegerile din 2016. Chiar dacă mai sunt luni bune până când PNL își va alege candidatul la primăria capitalei, Bușoi are de gând să se înscrie în competiția internă a partidului, în speranța ca în 2016 va fi primarul celui mai mare oraș din țară.

Biciclistii, betivii si cersetorii, vanati de politistii locali in Piata Operei

Peste 600 de amenzi au dat, în ultimele luni, polițiștii locali, în Piața Operei. Au fost arși la buzunare bicicliști care nu respectă interdicția de circulație, persoane surprinse în stare de ebrietate, dar și diverși vânzători ambulanți. De asemenea, au fost ridicați peste 120 de cerșetori.

Ienicerul Ponta si-a bagat piciorul in ghips si Romania intr-un mare rahat

Guvernul condus de Victor Ponta (sau de caraghiosul izmenar Gabi Oprea, că nici nu mai știi cine conduce) pare să nu învețe absolut nimic din ce se întâmplă în Grecia. Sau, pur și simplu, nu vrea să învețe. Aflat într-o continuă campanie electorală, PSD nu vrea să renunțe sub nicio formă la populismul deșănțat.

Poarta lui Poli va fi aparata de cel mai inalt jucator din Liga I

Oficialii polişti au rezolvat problema portarului, poarta lui Poli urmând să fie apărată de un uriaş care măsoară aproape doi metri. După ce negocierile cu portarii Peterson Pecanha şi Robert Veselovsky au eşuat, Daniel Stanciu şi Dan Alexa au insistat pentru transferul unui portar de 35 de ani care a apărat inclusiv în cupele europene.

Atentie, se trage la Poligonul Modos!

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara anunță că în zilele de 9, 16 și 30 iulie, cadrele militare vor executa ședințe de tragere cu muniție de război în poligonul de tragere Modoș. Timișorenii care locuiesc în apropierea poligonului trebuie să respecte panourile cu accesul interzis, precum și celelalte panouri indicatoare, având în vedere faptul

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara: Calea Buziașului (p), str. Recoltei, Metalurgiei, Atomului (p), orele 9 – 16; Giroc (p), Ghilad (p), Pădureni (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Criciova, orele 8 – 20.

Top