Stirile din ziua: 23 iulie 2015

Accident pe Calea Martirilor: n-a acordat prioritate, a ajuns la spital / FOTO

Accident pe Calea Martirilor: n-a acordat prioritate, a ajuns la spital / FOTO

Accident spectaculos, joi seară, pe Calea Martirilor, după ce un șofer care venea dinspre Giroc a intra prea avântat în intersecția cu strada Mureș și a intrat în plin într-o altă mașină care circula în sens opus. Conducătorul auto imprudent și logodnica lui au ajuns la spital și, din fericire, starea lor este stabilă.

Studentii din Politehnica vor fantana cu melodii pe Bega!

Proiectul fântânii arteziene cu jocuri de lumini și muzică are susținere la… societatea civilă din Politehnica Timișoara. Nu mai puțin de 15 organizații de studenți și tineri anunță că vor mai multe astfel de fântâni! Reacția vine la câteva zile după ce un ONG a cerut consultări publice pe marginea „kitschului” propus de primarul Nicolae Robu.

Dan Idolu

Idolu s-a saturat de propaganda lui Robu: Realizarile nu sunt ale unui singur om

Consilierii locali ai PSD s-au săturat ca primarul Nicolae Robu să vorbească despre realizările actualei administrații de parcă ar fi ale sale. Ca să demonstreze că UE și Guvernul României sunt principalii finanțatori ai orașului, Daniel Idolu a prezentat cifre care arată cu cât a contribuit administrația locală la proiectele Timișoarei.

Trei statui ecvestre in Timisoara! Nu se stie unde, dar se stie cu cine!

La mai bine de doi ani de când a anunțat că vrea statui ecvestre prin Timișoara, primarul Nicolae Robu e pe cale să-și vadă visul împlinit. În viitorul plen, consilierii locali vor avea de votat un proiect care prevede demararea procedurilor de realizare a trei astfel de monumente. Prețul nu este cunoscut.

Viitorul Timisoarei este unul singur: metropola! Oricum fara cadru legal, planurile includ si… Aradul

Într-un orizont de timp neprecizat, singura șansă de dezvoltare a Timișoarei este crearea unei metropole! Este viziunea aproape SF a liberalilor, al căror optimism trece de faptul că, momentan, nu există cadru legislativ pentru o astfel de construcție. În septembrie ar urma să aibă loc o întâlnire pe această temă cu oficialitățile din Arad.

Efectul razelor Dragnea asupra anemonelor din PSD Timis

Așadar, gașca Ponta-Sârbu-Ghiță a fost umilită în CEx-ul PSD, primul dând bir cu fugiții în stilul său personal, chiar înainte de vot. Vot care n-a fost pro Dragnea, sau contra Rovana Plumb (oricum o păpușă gonflată și la propriu, și la figurat), ci chiar a Penalului, de care s-au săturat chiar și PSD-iștii.

alfred simonis si nicolae robu

Simonis: Robu poate ca are complexul aradeanului care nu suporta timisorenii!

Consilierul local Alfred Simonis îl atacă dur pe primarul liberal Nicolae Robu, despre care crede că suferă de complexul „arădeanului mutat la Timișoara, care nu agreează timișorenii”. PSD se gândește serios să strângă semnături pentru demiterea lui Robu, care face de râs orașul.

Nu trece dincolo! Sfaturi politienesti pentru pietoni indisciplinati / VIDEO

În prima jumătate a anului, în Timiș, au avut loc 30 de accidente produse de pietonii indisciplinați. Șapte persoane au murit, iar alte 25 au fost grav rănite. Poliția Română derulează, în această perioadă, o campanie de prevenire a acestui tip de accidente, denumită…. „Nu trece dincolo!”.

Cucereste lacul Surduc! Vino la concursul de inot de la sfarsitul saptamanii

Dacă înoți în mod regulat și stai bine la capitolul rezistență, în acest sfârșit de săptămână ți s-a pregătit o provocare. Este vorba despre traversarea lacului Surduc, eveniment ajuns la cea de-a patra ediție, care-și propune să-i îndemne pe timișeni să practice înotul în ape deschise. Atenție! Competiția este dedicată celor care sunt pricepuți la înot.

Cum sa scrii in… grapineza! Aplicatie on-line inspirata de Maria Grapini

Acum puteți scrie și voi la fel de agramat precum europarlamentarul Maria Grapini! Nu trebuie să vă mai stoarceți creierii cum să faceți să uitați toate regulile de bună scriere învățate în clasele primare! O face automat un site special, creat de admiratorii „perlelor” lui Grapini.

Greenpeace cauta voluntari pentru protejarea padurilor din Romania

Greenpeace a demarat o campanie națională de recrutare de voluntari care să activeze în monitorizarea pădurilor din România. Aceștia vor strânge informații despre starea pădurilor și modul în care acestea sunt administrate. Conform Greenpeace, constituirea unei rețele de voluntari este esențială pentru obținerea de date concrete despre tăierile de pădure atât ilegale, cât si legale,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului (p), Recoltei, Metalurgiei, Atomului (p), orele 9 – 19; Biled nr. 102 și 602, Pădureni (p), orele 9 – 17; Ghilad (p), orele 9 – 15; Pietroasa Mare, Dobrești, Criciova, orele 8 – 20.

Top