Stirile din ziua: 3 iulie 2015

alfred simonis si nicolae robu

Robu nu da replica unui terchea-berchea, ci PSD: Mai bine si-ar face o analiza interna

Robu nu da replica unui terchea-berchea, ci PSD: Mai bine si-ar face o analiza interna

Acuzat de consilierul local PSD Alfred Simonis că nu face decât să ofere „scuze penibile” pentru felul în care se lucrează în Cetate, primarul Nicolae Robu a reacționat prin… ricoșeu. Edilul spune că PSD ar trebui să fie mult mai preocupat, de exemplu, de situația de la CJ Timiș, instituție condusă de un social-democrat, unde au fost trei proiecte europene, dar zero realizări!

Putini muncitori, multi nervi pe santierul din Cetate! / VIDEO

Se lucrează și nu prea pe șantierul din centrul istoric al Timișoarei. Admite asta până și primarul Nicolae Robu, dar nu și… șefii echipelor de muncitori, cărora pare să le sară imediat țandăra când sunt întrebați despre activitatea lor. Vineri, unul dintre ei s-a ales cu o plângere la poliție.

Gata si cu Bac 2015! Absolventii de liceu au dat vineri ultima proba

Agitația provocată de examenul de bacalaureat se apropie de sfârșit. Absolvenții de liceu au susținut vineri ultima probă a testării, iar în județ totul s-a desfășurat conform planului. Reprezentanții ISJ Timiș au declarat că nu au existat eliminați sau incidente neplăcute. Acum, tinerii trebuie să aștepte până săptămâna viitoare pentru a afla cum s-au descurcat.

Eroare de sistem: Robu nu intelege de ce Curtea de Conturi dubleaza prefectura

Cu două controale ale Curții de Conturi în derulare în instituția pe care o conduce, primarul Nicolae Robu se gândește la… haosul legislativ. Mai exact, la cine stabilește legalitatea hotărârilor de consiliu local. Edilul nu înțelege cum, dacă prefectura constată că totul este în regulă, o altă instituție poate decide altceva – plus sancțiuni – la câțiva ani distanță.

Saptamana si amenda, pentru proprietarii de cladiri istorice lasate in paragina

Proprietarii de clădiri istorice trebuie să înțeleagă că nu le pot lăsa să se dărâme pur și simplu. Dacă nu înțeleg cu frumosul, vor plăti – asta spune, din nou, primarul Nicolae Robu. Acesta îi avertizează, iarăși, că vor fi amendați în fiecare săptămână, până când se apucă de treabă. Amenzile pot ajunge la 8.000 de lei.

Ce-au mai pierdut, ce-au mai castigat senatorii de Timis. Ilie Sarbu, mai bogat cu… doua parcari

Pentru senatorul PSD Ilie Sârbu, anul 2015 a însemnat o înnoire locativă. A schimbat un apartament cu altul care avea și două parcări incluse. În schimb, colegul său de partid, Matei Suciu, a pierdut o casă și un apartament. Numeroasele conturi ale lui Vasile Blaga s-au îmbogățit cu aproape 80.000 de lei și 14.000 de

Doua targuri pentru cei aflati in cautarea casei perfecte

Piese de mobilier şi accesorii create după ultimele tendinţe în domeniul designului interior, precum şi noutăţi în materie de amenajări şi construcţii – acestea puteți găsi la cele două târguri organizate în week-end, la mall. La Expo Promob veți putea admira şi achiziţiona diverse articole de mobilier. Bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uşi de

Întreruperi de curent

Intreruperi de energie electrica

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. M. Millo (p), N. D. Cocea (p), orele 9 – 16; Obad (p), Pădureni (p), orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, Păru, Țipari, Lăpușnic, orele 8 – 20; Topolovățu Mare (p), orele 8 – 16.

Top