Stirile din ziua: 19 decembrie 2015

Un liberal propune: Muzeul Revolutiei sa fie in garnizoana! CJ Timis are alte planuri

Un liberal propune: Muzeul Revolutiei sa fie in garnizoana! CJ Timis are alte planuri

Promisiuni au tot fost, dar concret nu s-a realizat nimic: Timișoara nu are încă un muzeu al Revoluției, la 26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Ministerul Culturii a prevăzut în sfârșit, în bugetul de anul viitor, niște bani pentru acest obiectiv. Un consilier local a găsit și un spațiu, care aparține însă CJ Timiș.

Drum ca-n palma catre manastirea de la Partos: 1,7 milioane de euro pentru aproape 6 kilometri/ FOTO

Drumul dintre Banloc și mănăstirea de la Partoș a fost, în sfârșit, asfaltat integral. Ultimii 5.7 kilometri au fost inaugurați oficial sâmbătă, în prezența mitropolitului Banatului, IPS Ioan Selejan. Banii, peste 1,7 milioane de euro, au provenit, în cea mai mare parte, din bugetul CJ Timiș.

Politistii de frontiera se pregatesc de aglomeratia de sarbatori

Poliţia de Frontieră va suplimenta, și în acest an, personalul din punctele de trecere a frontierei, pentru ca românii care se întorc în țară sau pleacă în această perioadă să nu fie nevoiți să aștepte foarte mult. Cele mai aglomerate puncte de trecere vor fi cele de la frontiera cu Ungaria.

Se cauta… 2,5 hectare de teren la Aeroportul Cioca! Liberalii din CJ cer inca o masuratoare

Unde și cum au dispărut, în șapte ani, 2,5 hectare de teren de la aeroportul de la Cioca? Asta vor să afle liberalii, care au blocat, în ultimul plen, un proiect care propunea modificarea „inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al județului Timiș”. Ei cer o expertiză care să lămurească misterul.

Fotbalistii lui Poli, la un pas de greva! Nicolae Robu detensioneaza situatia

Incertitudinea financiară de la Poli Timişoara a fost aproape să-i determine pe fotbaliştii antrenaţi de Florin Marin să intre în grevă! Srdjan Luchin & compania au refuzat să se dezechipeze pentru antrenamentul de joi. Vineri, primarul Nicolae Robu a mers în vestiarul fotbaliştilor şi i-a asigurat că se vor face toate eforturile pentru ieşirea din criza financiară.

Top