Stirile din ziua: 9 decembrie 2015

O sansa in plus pentru cei din mediul rural! Consiliere, cursuri si chiar posibilitatea de a avea o firma

O sansa in plus pentru cei din mediul rural! Consiliere, cursuri si chiar posibilitatea de a avea o firma

Sute de persoane din mediul rural din județul Timiș vor avea ocazia să-și găsească locuri de muncă mai bune. Totul se datorează proiectului „RuralNet” al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, care a oferit consiliere, cursuri și informare. O parte din beneficiari au acum la dispoziție toate pârghiile pentru a-și deschide propria afacere.

Doar vitrine ca pe vremuri in centrul Timisoarei! Regulament strict pentru magazine si localuri

Regulament în premieră, pentru toate magazinele, barurile, cluburile și restaurantele din Timișoara! Consilierii locali au adoptat un set de reguli pe care trebuie să le respecte oricine vrea să obțină autorizație de la primărie. În plus, în clădirile istorice vor fi obligatorii vitrinele cu rame din lemn!

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Anunt in media – Conform Regulament nr. 20433 / 20.03.2013 SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “ VANZARE PRESA, CARTE, MULTIMEDIA, ARTICOLE DIVERSE” (in sala grupare interne parter) Licitatia va avea loc in data

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Anunt in media – Conform Regulament nr. 20433 / 20.03.2013 SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “CAFÉ – BAR ” in incinta AEROGARII AIT TV (sala plecari interne etaj) Licitatia va avea loc in

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Anunt in media – Conform Regulament nr. 20433 / 20.03.2013 SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “CAFÉ – BAR ” in incinta AEROGARII AIT TV (parter) Licitatia va avea loc in data de 21.12.2015,

Program de sarbatori la Primaria Timisoara: cat se mai lucreaza cu publicul pe CD Loga 1

Ca în fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, Primăria Timişoara îşi suspendă programul cu publicul în intervalul 18 decembrie 2015 – 8 ianuarie 2016. În noul an, prima zi lucrătoare cu publicul va fi 11 ianuarie. Unele departamente vor lucra însă și în această perioadă.

Multi vandali, putini politisti locali in Timisoara! Robu spune ca legea e prea blanda

Vandalii și hoții de buzunare își fac de cap prin Timișoara, dar nu pot fi ținuți în frâu. Pur și simplu, legea e prea permisivă, așa că autoritățile nu prea au ce să le facă. Asta crede primarul Nicolae Robu, care admite însă că a trimis polițiștii locali să păzească jardinierele și pasajul Michelangelo.

Eugen Dogariu si-a strans catrafusele; Mircea Bacala, ca si scos din foame

Prefectul „apolitic” Eugen Dogariu și-a făcut bagajele, urmând să se mute nu departe de actualul birou, pe funcția de subprefect. El va fi înlocuit de un alt „apolitic”, Mircea Băcală, pentru care noua funcție vine ca o mană cerească. Totul este acum doar o chestiune de timp.

In premiera, Universitatea de Vest a premiat excelenta

Din respect față de trecutul, prezentul și viitorul său, Universitatea de Vest a oferit, în acest an, distincții speciale celor care au avut contribuții deosebite în instituție și comunitate. Gala Premiilor UVT s-a desfășurat în premieră la Opera Română, iar printre laureați s-a numărat și primarul Nicolae Robu.

aquatim

Fara apa rece pe Circumvalatiunii

Colterm anunță că, în vederea unei defecțiuni apărute pe rețea, va întrerupe miercuri, 9 decembrie, între orele 10 și 14, furnizarea apei reci hidrofor la PT 48A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzii Circumvalațiunii nr. 28, 30, 32 și 34.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mareșal Averescu (între str. Salcâmilor și str. Drubeta), orele 9 – 17; Giroc – str. Muncitorilor, str. Bega), Recaș – S.P., Foraj V Vii, Foraj VI Vii, Șag – str. IV, nr. 10, Jimbolia – str. Petofi Șandor, Spre Lenauheim, UM Moților, orele

Top