Stirile din ziua: 25 decembrie 2015

In ianuarie nu vine doar un vaporetto! Vin doua, dar nu se stie de cand vor circula

In ianuarie nu vine doar un vaporetto! Vin doua, dar nu se stie de cand vor circula

Primele două vaporașe pe care va cumpăra Primăria Timișoara de la o firmă din Galați vor veni în luna ianuarie. În total vor fi șapte vaporetto, dar nu se știe exact de când vor și circula pe Bega.

Biserica arsa de la Povergina, reconstruita si… mutata! IPS Selejan vrea sa salveze lacasul de cult

Distrusă de un incendiu cumplit în primăvara lui 2015, biserica de lemn din Povergina ar putea fi reconstruită într-un loc cu totul neconvențional. Momentan, e doar o idee a mitropolitului Banatului, dar, cu tenacitatea de care a dat dovadă până acum IPS Ioan Selejan, totul s-ar putea transforma în realitate.

Hernandez si Llorente, doriti de Mircea Rednic la Dinamo

Când i-a transferat Poli în vară de la Burgos, scepticii de serviciu spuneau despre spaniolii Javier Hernandez şi Fernando Llorente că au legătură cu fotbalul doar prin prisma numelor pe care le poartă. Cei doi fotbalişti spanioli transferaţi din cel de-al treilea eşalon s-au impus însă la echipa timişoreană.

Craciun fericit!

Sărbători fericite, cu bucurie și oameni dragi alături! S-aveți parte de Crăciunul pe care vi-l doriți, iar Moș Crăciun să treacă pe la fiecare dintre voi, cu daruri de suflet! Vă mulțumim că ne sunteți alături și vom încerca, și pe mai departe, să nu vă dezamăgim!

Top