Stirile din ziua: 23 decembrie 2015

De sezon! In ajun de Craciun, in Piața Unirii au aparut… terasele / FOTO

Timișorenii preferă să-și bea cafeaua la terasă… indiferent de anotimp! Asta pare a fi concluzia la care au ajuns unii comercianți din Piața Unirii. Profitând de vremea călduroasă și de faptul că șantierul din Cetate se apropie de final, proprietarii unor localuri din zonă au decis să readucă mesele în stradă.

Grindeanu, despre cazul Poli-Primaria Timisoara: Nu am fost parte a acestei asocieri!

Finanțarea echipei de fotbal Politehnica 1921 Știința Timișoara a adus în fața DNA mai mulți funcționari publici din vechea administrație. Deși a scăpat de procurori, Sorin Grindeanu a fost denunțat de unul dintre suspecții din acest dosar. Actualul lider al PSD Timiș susține că nu are nicio legătură cu acest subiect.

Poli a ramas fara presedinte! Liviu Anton si-a dat demisia

Situația clubului Poli se încurcă și mai tare! Marți seară, președintele Liviu Anton și-a dat demisia din funcție! Clubul nu mai primește bani de la primărie de jumătate de an și sunt din nou restanțe la plata salariilor. Asta, după ce, luna trecută, s-a împrumutat de la impresarul Cristea Opria, pentru a putea da bani jucătorilor.

Apel catre soferi: Nu fortati intrarea pe A1!

Anunțul oficial de deschidere a traficului pe autostrada A1, tronsonul Izvin – Șanovița, poate fi făcut în orice moment. Până atunci însă, cei de la ProInfrastructura, asociația care urmărește atent toate mișcările CNADNR, fac un apel de bun simț către șoferi: nu intrați pe A1, deși drumul este ca-n palmă!

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe miercuri, 23 decembrie, între orele 10 și 16, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 45. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bucovina, Dirijorului, Ion Vidu, Învățătorului, Matei Basarab, Oboiului, Operetei, Rubinului și Calea Torontalului.

Top