Stirile din ziua: 24 decembrie 2015

Senatul Romaniei

Trei senatori de Timis au votat pentru pensiile suplimentare ale primarilor!

Trei senatori de Timis au votat pentru pensiile suplimentare ale primarilor!

Pensiile suplimentare pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de CJ au trecut, luni, de votul Senatului. Au fost în favoarea acestora senatorii PSD, ALDE, UNPR și UDMR, în timp ce liberalii au ieșit din sală. Trei senatori de Timiș s-au numărat printre cei 86 de parlamentari care le-au dat pensii suplimentare edililor locali.

Maria Grapini da un pas inapoi: nu mai anunta candidatul la PMT decat in 2016

În urmă cu câteva luni, Maria Grapini susținea că partidul pe care-l conduce, respectiv PPU, este pregătit să dea un candidat care să intre în lupta cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar PPU a decis să amâne momentul în care va anunța contracandidatul actualului edil.

In ajun de Craciun, consilierii locali au impartit ultimii 1,8 milioane de euro din creditul luat in 2013

Consilierii locali s-au întrunit, în Ajunul Crăciunului, în ultimul plen din acest an, pentru a da undă verde plății unor facturi pe proiecte realizate din fonduri europene. Banii provin din creditul obținut în 2013 de la Banca Mondială și au fost, practic, mutați dintr-un buzunar într-altul. Totul, pentru ca PMT să poată primi ulterior bani înapoi de la Uniunea Europeană.

Stanciu: N-am venit la Poli sa am de unde sa plec. Managerul sportiv are doua oferte din Liga I

Liviu Anton, fostul preşedinte al lui Poli Timişoara, a aruncat prosopul în urmă cu două zile, renunţând la postul de şef al clubului. Cel mai probabil, Anton va fi înlocuit cu Daniel Stanciu, actualul manager sportiv. Asta, dacă Stanciu nu va da curs ofertelor din partea a două echipe din Liga I. Totul depinde de felul în care vor fi rezolvate problemele financiare cu care se confruntă clubul.

12 tramvaie Armonia ar trebui sa ajunga la Timisoara anul viitor

La Timișoara ar trebui să ajungă, anul viitor, 12 tramvaie reabilitate. O parte dintre ele sunt în lucru deja la Pașcani și la Arad, dar nu vor ajunge pe linii decât cel mai devreme în iunie 2016. Pe liniile din Timișoara circulă două astfel de tramvaie, pe care primarul Nicolae Robu le-a numit „Armonia”.

PSD e in fata PNL in Timisoara, la liberalii urmeaza dezertari catre PMP! Grindeanu face predictii

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat că sondajul realizat pentru stabilirea candidaților la alegerile locale din 2016 a ajuns la final. Social-democrații au primit rezultatele și răsuflă ușurați: au peste zece procente în fața liberalilor în județ, iar diferența urmează să crească!

Top