Stirile din ziua: 1 decembrie 2015

S-au aprins luminile de Craciun! 400.000, numai in centrul Timisoarei / FOTO

S-au aprins luminile de Craciun! 400.000, numai in centrul Timisoarei / FOTO

Pe o ploaie măruntă și insistentă, marți seară, la Timișoara s-a deschis oficial sezonul sărbătorilor. S-au aprins luminile și bradul și s-a dat drumul la distracție. Sunt peste 900.000 de leduri în tot orașul, din care aproape jumătate numai în zona centrală. Sunt tot felul de produse la târg, inclusiv cașcaval care costă 250 de lei kilogramul!

Poli, egal in 10 la Craiova

Au deschis scorul din penalty, dar au fost egalați și apoi au jucat în inferioritate mai bine de 20 de minute. Jucătorii lui Florin Marin au reușit să aducă acasă un punct, marcând totodată cel de-al șaselea meci în deplasare fără victorie. Scutaru a suferit însă o accidentare și a fost dus la spital.

Atentat ratat la Targu Secuiesc! Un extremist maghiar a incercat sa detoneze o bomba

Un bărbat a fost reținut marți, înainte de a detona un dispozitiv explozibil la parada de 1 Decembrie organizată la Târgu Secuiesc. El este membru al facțiunii românești a unei mișcări extremiste din Ungaria, care militează pentru independența Ținutului Secuiesc. Beke Istvan Attila era urmărit de DIICOT și SRI.

De ce iubim Romania, varianta studenti straini / FOTO

Peste 30 de motive pentru care ar trebui să iubim România. Dar nu spuse de români, ci de studenți străini. Totul, într-un experiment pus la cale de Liga Studenților Români din Străinătate, filiala Rusia. Pe coli A4, tinerii au înșirat motive la care mulți români nu s-au gândit probabil, iar criticile nu au întârziat să apară… Din partea românilor!

La multi ani, Romania! Sute de timisoreni au sarbatorit Ziua Nationala in Parcul Central / FOTO

Chiar dacă vremea a fost capricioasă, sute de timișoreni au ieșit, marți, din casă pentru a sărbători Ziua Națională a României. Fără paradă militară pe bulevard, a fost pregătit totuși un program bogat, din care nu au lipsit demonstrațiile militare, expozițiile de armament sau momentele artistice.

Se cauta niste vandali! Cosuri de gunoi, puse la pamant in Complex / VIDEO

Pentru unii locuitori ai Timișoarei, bunul simț rămâne o noțiune abstractă, fără corespondent în realitate. S-a întâmplat și în Complexul Studențesc, unde mai multe coșuri de gunoi de pe aleea principală au fost răsturnate. Filmulețul dezastrului a fost postat pe Facebook de Robert Kristof, consilier al primarului. Unde erau polițiștii locali și naționali rămâne un mister…

Frumuseti din adancul pamantului, intr-o expozitie fotografica spectaculoasa

Timișorenii vor avea ocazia să descopere o lume cu totul fascinantă, pe care puțini ajung să o cunoască. Este vorba despre misterele din adâncurile pământului, descoperite de speologi. Vernisajul expoziției „Mistere în întuneric” va avea loc marți, 8 decembrie, de la ora 18, la Casa „Adam Müller Guttenbrunn”. Aceasta își propune să le prezinte timișorenilor

Top