Stirile din ziua: 4 decembrie 2015

răzvan nedelcu

„Ingerul galben” cu lipici la magistrati: Razvan Nedelcu ramane in libertate

Tribunalul Timiș a decis ca Răzvan Nedelcu, patronul controversatei firme de tractări auto „Îngerii galbeni”, să rămână în libertate. Judecătorii au respins recursul procurorilor la o decizie a Judecătoriei Timișoaraa care a stabilit ca Nedelcu să fie judecat sub control judiciar.

Verde pentru Biciclete vrea sa stie: sunt pistele acoperite cu vopsea de calitate?

Cicliștii din Timișoara au la dispoziție, în această perioadă, două sondaje referitoare la calitatea pistelor de biciclete pe care s-a aplicat vopsea. Primul îi aparține primarului Nicolae Robu, care, în stil tipic, face o statistică pe Facebook, iar cel de al doilea aparține Asociației Verde pentru Biciclete.

Tramvaiul 7 nu ajunge la mallul din Calea Sagului din cauza… Armatei! Cozile de masini raman

Liniștea locuitorilor unui întreg cartier al Timișoara stă acum într-o semnătură de la… Marele Stat Major al Armatei! Calea Șagului este blocată de mai multe zile, după ce lucrările de la devierea liniei de tramvai 7 spre mallul NEPI au fost oprite. Direcția de Urbanism a PMT a „uitat” un aviz.

Un nou atac la containerele Caritas! Maturatoarele de pe Bd. Sudului isi reinnoiesc garderoba

O veche vorbă românească spune că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Demonstrația cea mai recentă: containerele Caritas, în care timișorenii pot lăsa haine pentru nevoiași. Acestea au ajuns să fie „verificate” însă de oameni care n-au nici cea mai mică urmă de bun simț! E a doua oară în ultima săptămână când nesimțiți sunt surprinși în flagrant.

Din cinci senatori de Timis, doar Vasile Blaga a votat pentru retinerea lui Dan Sova

Senatorul PSD Dan Șova a rămas fără imunitate, dar nu cu sprijinul colegilor săi din Timiș. Din cei cinci senatori de Timiș, numai Vasile Blaga a votat sigur pentru reținerea și arestarea fostului ministru. Ceilalți patru au lipsit, au fost împotrivă sau au votat secret.

Soferul care a ucis-o pe Dora Tarziu, doar doi ani de inchisoare! Familia face apel

Moartea Dorei Târziu, o adolescentă din Cenad, lovită cu mașina de un rom care a fugit apoi de la locul accidentului, a stârnit un val uriaș de indignare în primăvara acestui an. Șoferul criminal a primit acum doi ani de închisoare, dar familia Dorei nu se mulțumește cu atât.

CJ Timis merge ceas de cand are sefi PSD, Dobra face inventarul realizarilor

PSD a reușit, în 2014, grație ordonanței „traseiștilor” să preia întreaga conducere a Consiliului Județean Timiș. Reprezentanții partidului spun că această schimbare a fost benefică pentru județ, iar vicepreședintele Călin Dobra a prezentat o lungă listă de realizări ale instituției, de când aceasta se află sub conducere „roșie”. Niciun cuvânt însă despre eșecuri.

Fara caldura

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de întreținere, va întrerupe vineri, între orele 9 și 15, furnizarea încălzirii la PT 21 în. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor A. Popovici, București, Cărvunarilor, Iași, Olimpiadei, T. Mihaly, Take Ionescu, Tapia și V. Lucaci.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str. Muncitorilor, Bega, Dunărea, orele 9 – 17; Hodoni – Agrimodo, Giarmata – fost Comtim, Borlea, Avicola – găini, Avicola – tineret, Ghiroda – str. Câmpiei nr. 17, Becicherecu Mic – str. Banatului nr. 65, ap. 1,

Top