Stirile din ziua: 5 decembrie 2015

N-au trecut de Viitorul! Poli, invinsa de dubla lui Cernat

N-au trecut de Viitorul! Poli, invinsa de dubla lui Cernat

Moș Nicolae n-a pus nimic în ghetele jucătorilor lui Poli. Viitorul lui Gheorghe Hagi a plecat cu toate cele trei puncte de la Timișoara, după o „dublă” a lui Florin Cernat. Poli va juca, în etapa viitoare, cu o altă colegă de suferință din subsolul clasamentului, Concordia Chiajna.

Vasile Blaga, despre posibili penali din PNL Timis: Nu ma refer la nume, ci la criterii

Consiliul Național al PNL va vota, pe 11 decembrie, un set dur de criterii de integritate, căruia vor fi nevoiți să se supună candidații de la alegerile de anul viitor. Copreședintele Vasile Blaga nu a vrut însă să spună, cu nume și prenume, dacă vreunul dintre politicienii timișeni va fi afectat de aceste noi reguli.

Timisoara Saracens, campioana nationala la rugby, dupa un meci dramatic

Sarazinii reușesc „tripla” în acest an, câștigând al treilea trofeu și cel mai important, după victoriile din Cupa României și Cupa Regelui. Victoria din Superligă a fost cu atât mai meritorie cu cât s-a jucat pe terenul adversarilor de la CSM Baia Mare. A fost un meci dramatic, la finalul căruia Timișoara a obținut victoria cu 18-15.

Masina de politie cu rotile in sus, la Dumbravita! De vina a fost un politist… vitezoman

Incident mai puțin obișnuit, sâmbătă la prânz, la ieșirea din Dumbrăvița, spre Lipova. Șoferii care au trecut prin zonă au putut admira, în toată „splendoarea”, o mașină de poliție răsturnată, chiar lângă o benzinărie. De vină a fost chiar polițistul care o conducea cu viteză prea mare și care va fi acum amendat!

Ore de asteptare pentru elevii si profesorii de la olimpiada la romana! ISJ da explicatii

Elevii din Timiș care au participat sâmbătă, la o olimpiadă de limba română, s-au trezit că au ore bune de așteptat până la începerea testării propriu-zise. În aceeași situație au fost și profesorii supraveghetori, care nici nu sunt plătiți pentru această activitate. Reprezentanții ISJ spun însă că nu au vrut să țină în frig, în fața școlilor, copiii veniți din județ.

PNL Timisoara va avea, in cateva zile, presedinte unic! Robu ar putea face numirea

Organizația PNL Timișoara ar putea avea, de săptămâna viitoare, un președinte unic. Asta, dacă, pe 11 decembrie, Consiliul Național al partidului va aproba o propunere care vizează numirea primarilor de municipii în această funcție. Dacă aceștia sunt copreședinți la organizațiile județene, ei pot face o altă numire. PNL Timișoara este condusă în prezent de Dan Diaconu și Cornel Sămărtinean.

La Incuboxx nu mai e ca in frigider! Vine… caldura, via Turcia

A fost nevoie de un telefon în Turcia, la un producător de centrale termice, pentru ca la Incuboxx să vină, în sfârșit, căldura. Clădirea de patru milioane de euro n-a avut astă-vară nici aer condiționat, din cauza unor neînțelegeri între firmele care au lucrat aici. Pe fir a intrat și DNA, iar acum una dintre probleme a fost rezolvată de unul dintre consilierii primarului Robu.

Daca va fi demis din functia de prefect, Eugen Dogariu are larg deschisa usa PSD

Funcția prefectului Eugen Dogariu stă de câteva zile sub semnul întrebării. Zvonurile îl dau ca eliberat din funcție, în locul său urmând să fie instalat Mircea Băcală, fost prefect în guvernarea PDL, care are o sentință în acest sens. Ambii neagă informațiile, dar cert este alt lucru.

Ioan Cojocari, artizanul hotararii de finantare a lui Poli Timisoara! A propus modul de finantare si a semnat pentru asta

A propus forma de asociere şi suma pe care să o primească Politehnica Timişoara din partea Primăriei Timişoara, în 2008, dar spune că nu are nicio treabă cu contractul de asociere, atâta vreme cât nu l-a semnat. Eternul secretar Ioan Cojocari pare să fi uitat însă că şi-a pus semnătura pe un document oficial trimis pe adresa SC Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara & Invest.

Hamlet si Subcarpati, cea mai noua provocare a Teatrului National Timisoara

„A fi sau a nu fi, asta-i întrebarea… Mort sau viu: oare care este calea?” Întrebarea de acum 415 ani a lui Hamlet capătă, la Timișoara, noi sensuri și ritmuri. „demoHamlet. concert Subcarpați” începe în foaier, continuă în Sala Mare, în balcon, în stal. E o experiență nouă, care poate schimba felul în care vedeți lumea din jur.

Conferinta si expozitie in scop caritabil, la biserica Parohiei Iosefin

Luni, 7 decembrie, de la ora 18, în paraclisul „Sfânta Maria” din demisolul bisericii Parohiei Timişoara Iosefin, va avea loc o conferinţa cu tema „Dependenţa de calculator la copii şi adolescenţi – un real pericol?”, urmată de o expoziție cu vânzare, în folosul unor tineri din familii cu probleme.

Top