Stirile din ziua: 20 decembrie 2015

Libertate si muzica! Rock pentru Revolutie, la 26 de ani de la caderea comunismului

Libertate si muzica! Rock pentru Revolutie, la 26 de ani de la caderea comunismului

Cu muzică, amintiri din trecutul orașului și… un show pirotehnic oferit de Phoenix. Așa au sărbătorit timișorenii 26 de ani de când orașul lor a devenit primul oraș liber de comunism. Pe scenă au urcat formații precum Phoenix, Sonatic sau Sanctuar, iar frigul de afară nu i-a dezarmat pe timișorenii care au venit în Piața Victoriei.

Haosul continua in Calea Sagului: Marele Stat Major inca nu e de acord cu devierea liniei 7 / FOTO

Șanse minime ca interminabilele cozi de mașini de pe Calea Șagului, sensul spre Moravița, să se termine în acest an. Avizul de la Marele Stat Major al Armatei, fără de care nu pot fi mutate liniile de tramvai, nu pare să fi ajuns încă la Timișoara. Ar exista totuși aprobare de la Mediu, pentru mutarea stației de măsurare a aerului.

handbal

Vor timisorenii echipa de handbal feminin? Intrebare de duminica a la Robu

Cu probleme mari la echipa de fotbal și cu echipele de rugby, handbal masculin și baschet salvate in extremis, primarul Nicolae Robu are idei noi. Edilul își întreabă acum prietenii virtuali dacă vor ca municipalitatea să înființeze o echipă de… handbal feminin.

Alexa ii doreste pe Barbut si Bocsan la Rapid, Steaua il vrea pe Belu

Criza financiară prin care trece Poli Timişoara poate duce la pierderea celor mai importanţi fotbalişti din lotul pregătit de Florin Marin. Printre aceştia se află şi Cristi Bărbuţ, Cristi Bocşan şi Claudiu Belu. Primii doi sunt doriţi de Dan Alexa la Rapid Bucureşti, în timp ce de Belu se interesează Steaua Bucureşti.

Scaraoschi si ecumenismul fotbalistic

O vreme credeam că PSD nu iubește fotbalul pentru că preferă alte sporturi, handbalul, rugbyul, popice, oină sau curling. Dar mi-am amintit că pe vremea lui Dan Ioan Șipoș, acest Valeriu Zgonea al Timișului, Banatul a avut echipă de fotbal patronată de social-democrație prin deputatul Iosif Armaș.

Top