Stirile din ziua: 17 decembrie 2015

La Marsul Eroilor s-a strigat din nou „Pacat, pacat de sangele varsat” / FOTO+VIDEO

La Marsul Eroilor s-a strigat din nou „Pacat, pacat de sangele varsat” / FOTO+VIDEO

Suporterii lui ASU Politehnica au pornit, din nou, joi seară, în marș din Piața Maria, pentru a cinsti memoria eroilor Revoluției din 1989. S-au aprins lumânări în fața Catedralei, s-a rostit „Tatăl Nostru” în fața Operei și s-au aprins fumigene pe pietonală. Marșul s-a încheiat la Cimitirul Eroilor, unde au fost depuse coroane de flori.

Martirii Timisoarei, pomeniti de Mitropolitul Ioan in Cimitirul Eroilor / FOTO

17 Decembrie este, în fiecare an, de 26 de ani încoace, zi de doliu pentru Timișoara. În 1989, pe străzile orașului cădeau secerate vieți nevinovate și se deschidea drumul către libertate. La Cimitirul Eroilor s-au depus, din nou, coroane de flori, iar mitropolitul Banatului a ținut slujba de pomenire.

alfred simonis psd timis

O echipa n-are bani, alta n-are fani! Simonis propune ca ASU si ACS sa fuzioneze!

ASU și ACS și-ar putea da mâna și să creeze o singură echipă de fotbal pe care să o îndrăgească toți timișorenii. Asta crede consilierul local Alfred Simonis (PSD), conform căruia Nicolae Robu trebuie să găsească cadrul legal pentru această fuziune. Social-democratul nu vede niciun motiv pentru care ASU și ACS nu ar accepta propunerea.

CCIAT a incheiat un nou proiect! Zeci de persoane din grupuri vulnerabile au de acum locuri de munca

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a reușit să încheie cu succes încă un proiect. Este vorba despre o adevărată premieră pentru CCIAT, având în vedere că de data aceasta s-a pus accentul pe economia socială. Proiectul s-a adresat persoanelor din mediile vulnerabile care au fost ajutate să-și găsească locuri de muncă, au beneficiat de consiliere și nu numai.

proiecte tineri

Fii voluntar pentru Timisoara, Capitala Nationala a Tineretului in 2016!

Timișoara va fi, în 2016, Capitală Națională a Tineretului în România. E un proiect în premieră la nivel național, care ar putea fi transformat în tradiție. Modelul e Clujul, care a fost Capitală Europeană a Tineretului în 2015. Încă nu sunt stabilite toate detaliile, dar se caută voluntari!

Razvan Burleanu a dat unda verde neregulilor comise din bani europeni! Prezentare mincinoasa a proiectului Fotbal pentru Comunitate de la Dumbravita

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a prezentat, săptămâna aceasta, „rezultatele” proiectului „S.U.C.C.E.S. Timișoara – Sportul Un Context Competitiv al Economiei Sociale”, cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investește în Oameni. Burleanu spune că acesta este un adevărat succes.

Lungul drum al liberalilor de la Titu Bojin la Punctul 8 de la Timisoara

Tot mai puțini dintre noi ne amintim că zilele astea se împlinesc mulți ani de la revoluția din decembrie 1989. Nu e nimic neobișnuit în asta. Încet-încet, vom ajunge la o simplă depunere de coroane de flori în memoria martirilor și la organizarea vreunui simpozion la care Lorin Fortuna nici nu va fi invitat.

Fara caldura in zona Take Ionescu

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de racord, va întrerupe joi, 17 decembrie, între orele 9 și 13, furnizarea încălzirii la PT 21. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Titan (nr. 5, 7, 8, 9, 10, 12), Tapia (nr. 11-13), M. Todorov (nr. 2A), București (nr. 36-38), Take Ionescu

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc – str. Dunărea, Apicultorilor, Recaș – foraj V spre Petrovaselo, Alioș (p), Pădureni (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Nădrag, orele 9 – 19.

Top