Stirile din ziua: 8 decembrie 2015

Rau-platnicii nu vor fi scutiti de plata penalitatilor, proiectul depus de PSD a cazut la vot

Rau-platnicii nu vor fi scutiti de plata penalitatilor, proiectul depus de PSD a cazut la vot

Proiectul de hotărâre care prevedea anularea parțială a penalităților datorate de timișorenii care nu și-au plătit impozitele, depus de consilierii PSD, nu a trecut marți în plen. Doar social-democrații au votat în favoarea lui, în timp ce primarul Nicolae Robu a susținut că o astfel de măsură este incorectă față de bunii platnici.

Pe motiv de Poli, consilierii locali l-au trimis pe Robu la… DNA

Consilierii locali i-au cerut primarului Nicolae Robu să afle exact de la DNA cine trebuie să decidă asupra constituirii ca parte civilă pentru recuperarea prejudiciului de 27 de milioane de lei, din cazul finanțării lui Poli, pe vremea lui Marian Iancu. Ei au refuzat să se pronunțe asupra acestei spețe, spre nemulțumirea edilului.

Fapte bune la final de an! Cluburile LEO si Rotaract strang bani pentru Maternitatea Bega

Cluburile LEO și Rotaract s-au mobilizat, din nou, pentru o cauză nobilă. De data aceasta este vorba despre Secția de Neonatologie a Spitalului „Bega”, unde se va amenaja o sală specială pentru mămicile care nasc prematur. Reprezentanții celor două cluburi au decis să vândă… vin fiert pentru a strânge fondurile necesare.

In sfarsit: Fatada Operei va fi refacuta! Primaria da 175.000 de euro

Primăria se apucă, în sfârșit, de reabilitat fațada uneia dintre clădirile simbol ale Timișoarei: Opera Română. După ce a aflat, în sfârșit, că imobilul îi aparține, municipalitatea a anunțat licitația pentru acest proiect. Cu această ocazie, vor fi căutate și cele două statui de pe fațada originală.

Anunt licitatie deschisa cu strigare pentru vanzarea de imobile

TRATAMENT BALNEAR BUZIAS S.A., cu sediul in localitatea Buzias, Jud.Timis, str. Avram Iancu, nr. 12, camera 1, parter, tel. 0256/321.060, fax 0256/321.581, e-mail. statiune@buzias.ro, organizeaza: Licitatie deschisa cu strigare pentru urmatoarele imobile: Club, situat in Buzias, str. Florilor nr. 3 Caietul de sarcini al licitatiei poate fi procurat, contra cost, de la sediul TRATAMENT BALNEAR

Aproape 700 de locuri de parcare in cartiere, din banii de la Timpark

Găsirea unui loc de parcare în Timișoara este o operațiune care necesită nervi de fier. Situația e similară atât în centrul orașului, cât și în cartiere, acolo unde, dacă ajungi acasă după o anumită oră, îți trebuie multă îndemânare ca să-ți înghesui mașina pe ultimul metru pătrat liber. În unele zone, situația se va îmbunătăți în scurt timp, promit cei de la Timpark.

Oficial: in Piata Libertatii vom avea 28 de salcami globulari!

În scurt timp, în Piața Libertății vor apărea, în sfârșit, primii copaci. Gropile în care vor fi puși aceștia au fost săpate cu mare râvnă în ultimele zile. Primarul Nicolae Robu a dezlegat acum și misterul legat de arborii care vor „popula” zona. UPDATE: În Piața Libertății vor rămâne exact 28 de copaci. Este numărul final asumat prin proiect.

Fara caldura

Colterm anunță că, în vederea punerii în funcțiune a rețelei termice secundare, va întrerupe marți, 8 decembrie, între orele 9 și 16, furnizarea încălzirii la PT 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bacovia (nr. 1, 3, 5), Dorobanților (nr. 7, 9A, 9B), Zoltan Kodaly (de la nr. 1 și până

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mangalia (p), Spl. T. Vladimirescu (p), Martir Ianoș Paris, Vlădeasa Salcâmilor (între str. Lidia și str. Ștefan Stâncă), Ștefan Stâncă, Mareșal Averescu (între str. Drubeta și str. Ștefan Stâncă), str. Aeroport – blocuri, orele 9 – 17; Recaș – CRR, teren golf, SP

Top