Stirile din ziua: 2 decembrie 2015

cadouri de Craciun

Cadourile perfecte pentru cei dragi si decoratiuni pentru Craciun, la targul de la mall

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar timișorenii au pornit deja în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. O ofertă foarte bogată îi așteaptă la târgul de Crăciun, care se va deschide joi. De asemenea, aici vor putea fi găsite și cele mai frumoase decorațiuni festive.

Tinerii din Timis, tot mai interesati de etnobotanice! Cel mai mult se consuma la… sate

În județul Timiș, numărul de tineri care consumă etnobotanice este în creștere. Cel puțin asta spun medicii de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, care susțin că tinerii ajung să aibă acces la așa-zisele droguri legale. Statisticile arată că în mediul rural se consumă mai mult decât în oraș.

Robu: N-o sa vorbesc despre frumusetile Romei, las fotografiile s-o faca / FOTO

Călătorului îi șade bine cu drumul, spune o vorbă mai veche. Și, dacă tot călătorește, trebuie să și arate lumii pe unde! Primarul Nicolae Robu, proaspăt întors din vacanța de… lucru de la Roma, a postat pe Facebook mai multe fotografii din Cetatea Eternă, în care pot fi văzute vestigii și statui.

Flutura sau ni se falfaie?

Țin minte ca ieri cum pe vremea lui Ceaușescu mă duceam seara de 22 august în podul casei să scot pe cele două găuri de aerisire drapelul tricolor. Pentru părinți era o obligație prin lege. Nu zic că nu era și o mândrie, dar cu siguranță exista și teama că te vede sectoristul că tocmai tu din cartier nu ai arborat steagul României.

Un deputat UNPR recunoaste: Suntem corupti, veniti sa ne dati jos!

A revenit în spațiul virtual și cere poporului să protesteze chiar și… împotriva lui, în fața parlamentului! Deputatul UNPR de Timiș Ion Răducanu și-a reactivat blogul, după o lungă perioadă de hibernare. Între timp, el și-a dat seama că în România domnește corupția generalizată, iar renașterea țării poate veni numai din stradă!

Dezbatere publica pe tema Inelului I: spuneti ce credeti despre traficul auto pe sub Piata Victoriei

Timișorenii sunt așteptați miercuri la dezbaterea publică organizată de primărie pe tema Inelului I de circulație. Este vorba despre deschiderea traficului auto în pasajul subteran din Piața Victoriei. Dezbaterea are loc însă după ce studiul de fezabilitate a fost votat în CL.

alegeri

Se cauta experti electorali! Cum poti ajunge presedinte de sectie de votare

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) lansează, în această perioadă, o campanie de recrutare a persoanelor care doresc să facă parte din Corpul experților electorali. Dintre acestea vor fi desemnați, anul viitor, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora.

Adrian Orza, chemat la DNA ca suspect in dosarul finantarii lui Poli! Urmeaza Sorin Grindeanu?

Fostul primar Gheorghe Ciuhandu şi Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timişoara, sunt deja acuzați de abuz în serviciu în dosarul început de DNA în cazul finanţării echipei de fotbal Poli Timişoara. Recent, DNA a mai chemat la audieri un nume greu din fosta administraţie.

Peste 820 de absolventi de cursuri de formare, sprijiniti de CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de beneficiar al proiectului „RuralNet – Centru de orientare în carieră şi consultanţă non-agricolă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și derulat în parteneriat cu S.C. GAPA SRL, Primăria Comunei Moșnița Nouă, L&C Consulting, Integrated Consulting Group și H3000

aquatim

Apa rece oprita la Ciacova

Aquatim anunță că miercuri, joi şi vineri, 2, 3 și 4 decembrie, între orele 8 și 16, va întrerupe funizarea apei reci pe străzile Avram Iancu şi Tudor Vladimirescu din Ciacova, pentru lucrări de spălare a rețelei de apă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lidia (între str. Drubeta și Bd. Brâncoveanu), str. Ulpia Traiana (între str. Migdalului și Bd. Rebreanu), str. Mangiuca, str. Traian Vuia (între str. Mangiuca și Bd. Rebreanu), str. I. Miloia, str. Panselelor (între str. Mureș și str. Lidia), orele 9 – 17; Giroc

Top