Stirile din ziua: 10 decembrie 2015

simonis si robu

Simonis e suparat pe Robu ca pazeste… floricele!

Simonis e suparat pe Robu ca pazeste… floricele!

PSD-istul Alfed Simonis e din nou nemulțumit de atitudinea primarului Nicolae Robu. Consilierul local spune că edilul e mai preocupat de păzirea „floricelelor” decât de siguranța cetățenilor din orașul de pe Bega. Simonis susține că Robu i-a ignorat solicitarea de a înființa un post de poliție care să prevină abuzurile Îngerilor Galbeni.

centura de sud

Ministrul Transporturilor: Centura de sud a Timisoarei e importanta, dar… nimic despre bani!

Centura de sud a Timișoarei rămâne, teoretic, o prioritate pentru Ministerul Transporturilor. Practic, noul ministru Dan Costescu nu a vrut să spună, cu subiect și predicat, dacă varianta ocolitoare va primi bani în 2016. În noul buget, centura de sud este proiect prioritar, dar tot fără precizarea sursei de finanțare, pentru… perioada 2016-2019!

Timisoara, in topul oraselor care adopta lunar cele mai multe HCL-uri! Primaria sta bine la capitolul… dezbateri publice

„Puterea noastră se manifestă prin activism și intervenție” este deviza sub care Academia de Advocacy și membrii Coaliției 52 au demarat proiectul „M-am decis să mă implic”, în cadrul căruia a fost studiată transparența decizională din administrația locală. În studiu a fost cuprinsă și Timișoara, aflată în topul orașelor care adoptă lunar cele mai multe acte normative. Culmea, orașul de pe Bega stă foarte bine și la capitolul consultări publice!

După sondaj, Robu a decis: La revedere, piste de ciclism vopsite si borduri inalte

Timișoara face progrese în ceea ce privește amenajarea pistelor pentru biciclete! Asta promite Nicolae Robu, care a decis, după un sondaj făcut pe Facebook, să se renunțe la pistele vopsite care alunecă atunci când plouă, dar și de la bordurile înalte de la intersecțiile dintre piste și carosabil.

Lotul 2 al autostrazii Timisoara-Lugoj, deschis in cel mult 10 zile! Depinde doar de vreme / FOTO

Lotul 2 al autostrăzii Timişoara-Lugoj va fi inaugurat înainte de finalul acestui an, deși termenul de finalizare este iulie 2016. În prezent, conform datelor de la CNADNR, lucrarea este terminată în proporție de 95,45%, fiind încă de lucru la pasaje. Dacă vremea va fi favorabilă și vor putea fi făcute marcajele, autostrada poate fi deschisă în cel mult 10 zile.

Tineretul liberal din Timis a decis: nu face campanie pentru traseisti si penali

Consiliul Național al PNL votează vineri setul de zece criterii de integritate, care se vor aplica viitorilor candidați la alegerile de anul viitor. Organizația TNL Timiș a decis ca, în 2016, să nu susțină și să nu facă deloc campanie pentru candidații care nu se supun acestor reguli.

Trei fotbalisti experimentati de la Poli sunt pe faras! Totul depinde de evolutia lor in ultimele trei jocuri

Poli Timişoara a transferat mai mulţi fotbalişti cu experienţă înainte de începerea sezonului, unii dintre chiar internaţionali la echipele naţionale din ţările de baştină. Parcursul modest al trupei din Liga I arată că nu toate implanturile cu jucători experimentaţi au dat satisfacţie.

Primaria vrea sa cumpere sediul Bancpost! Negocierea pleaca de la 2,9 milioane de euro

După ce, în vară, voia să închirieze pentru cinci ani aproape 1.000 de metri pătrați din Bancpost, primăria s-a răzgândit. Consilierii locali au revocat hotărârea din luna august, care stabilea condițiile închirierii, și au dat, practic, undă verde începerii negocierilor pentru cumpărarea întregului imobil. Banca a făcut deja o ofertă municipalității.

Ripensia Timisoara l-a numit antrenor pe cel care a dus Fortuna Covaci in Liga a II-a

Antrenorii de fotbal nu mai au certitudinea locului de muncă nici dacă încheie turul de campionat pe locul I. Este şi cazul lui Cosmin Stan, antrenor care a ieşit campion de toamnă cu Ripensia Timişoara, în Liga a IV-a Timiş. Acesta a fost înlocuit cu un antrenor care are experienţa primelor două eşaloane.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări de retehnologizare, va întrerupe joi, 10 decembrie, într orele 10 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la CT Buziaș. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Atomului, Electronicii, Meseriașilor, Metalurgiei, Petroliștilor, Recoltei, Siderurgiei, Tehnicii, Venus și Calea Buziașului.

Intreruperi de curent

Enel a programai joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Liniștei nr. 3, orele 9 – 17; Giroc – str. Gloria, Dunărea, orele 9 – 17; Recaș – Foraj V Vii, spre Petrovaselo, Becicherecu Mic nr. 456, Jimbolia – bloc Ceramica, asociația Blythswood, str. Mărășești, Pădureni (p), orele 9 – 17; Lugoj –

Top