Stirile din ziua: 28 decembrie 2015

Malurile Begai sunt gata! De anul viitor vor circula gratuit si vaporasele / FOTO

Malurile Begai sunt gata! De anul viitor vor circula gratuit si vaporasele / FOTO

Proiectul de reamenajare a malurilor canalului Bega s-a încheiat oficial. Timp de mai bine de doi ani, s-a lucrat pe ambele maluri ale Begăi, de la Uzina de Apă la Podul Modoș. Din 2016, spune primarul, pe Bega vor circula, în faza de experiment, și vaporetele, transportul în comun urmând să fie gratuit.

Bani de la guvern: judetul Timis primeste mai putin decat orasul Motru

Guvernul dă peste 296 de milioane de lei pentru zeci de primării și consilii județene. Banii merg către plata arieratelor, precum și pentru obligațiile ce decurg din sentințe judecătorești. Campionul este județul Vâlcea, cu peste 45 de milioane. Timișul primește 2,9 milioane, iar 770.000 de lei ajung la Timișoara.

CJ a ratat toate proiectele cu bani europeni, cine e de vina?

Replicile tăioase continuă și pe final de an la Consiliul Județean Timiș. Acuzat că nu a dus la bun sfârșit niciun proiect pe fonduri europene, președintele Titu Bojin (PSD) aruncă săgeți spre fostul vicepreședinte liberal Marian-Constantin Vasile. Acesta îi transmite că ar trebui totuși să cunoască măcar organigrama instituției pe care o conduce.

Anunț licitație Business Lounge: SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta contractarea in baza unei Licitatii Publice Deschise, a activitatii de prestare a serviciilor de Business Lounge pentru pasageri. Licitatia va avea loc in data de 11.01.2016, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Contravaloarea

Anunt Inchiriere Bar mare: SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinat activitatii de “CAFÉ – BAR ” in incinta AEROGARII AIT TV (parter) Licitatia va avea loc in data de 08.01.2016, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA. Contravaloarea garantiei de participare este 312

Top