Stirile din ziua: 21 decembrie 2015

Colectiv 63: Un tanar a murit in Anglia, patronii clubului au fost lasati in arest la domiciliu

Colectiv 63: Un tanar a murit in Anglia, patronii clubului au fost lasati in arest la domiciliu

Clubul Colectiv a mai făcut o victimă luni seară. Cristian Mitroi s-a stins din viață în Anglia, unde fusese dus pentru tratament. Tot luni, Tribunalul București a decis să-i lase în arest la domiciliu pe patronii clubului Colectiv, Paul Gancea, Costin Mincu şi Alin Anastasescu.

aquatim

Politia Locala pazeste pasajul Michelangelo, cu tot cu fisuri, din cauza rau-facatorilor

Fisurile apărute la pasajul Michelangelo nu reprezintă un pericol. Crăpăturile verticale au apărut, cel mai probabil, în rosturile de dilatație, care au fost tencuite. O spun atât primarul Nicolae Robu, cât și inginerii pe care i-am întrebat. Pasajul e păzit în continuare de polițiști și este și supravegheat video, după ce un „glumeț” a aruncat o saltea de burete….

Aproape 250.000 de oameni au trecut frontiera romano-ungara in weekend!

Cozi kilometrice, nervi și ore în șir de așteptare – acesta a fost „tabloul” ultimului weekend la vămile din vestul României. Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră anunță că traficul a revenit la normal și spune că, în ultimele două zile, au fost stabilite noi recorduri.

6 milioane de euro de la bugetul local, pentru proiectele cu finantare europeana neterminate!

O sumă de aproape șase milioane de euro din bugetul pe 2016 al Timișoarei trebuie alocată pentru proiectele cu finanțare europeană care nu vor fi terminate până la finele acestui an. Suma, votată fără probleme în ultimul plen, ar putea fi totuși ceva mai mică, dar asta nu se va ști înainte de luna ianuarie.

A disparut publicul de pe stadioane! Poli ocupa totusi locul 3 in topul spectatorilor

Clasamentul spectatorilor din Liga I este, de fapt, un veritabil clasament al rușinii! Stadioanele echipelor din Liga I sunt din ce în ce mai goale. Excepție nu face nici arena „Dan Păltinișanu”, care a arătat, cu câteva excepții, dezolant, în tribune aflându-se, la aproape fiecare joc, între 500 și 2.000 de spectatori.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim S.A., luni, 21 decembrie, între orele 9 și 20, va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 17 și 17A. Vor fi afectați consumatorii din imobilele situate pe străzile 3 August, Abrud, Galați, Dionisie Linția, Mircești, Vidra, Dacilor, Detunata și Zlatna. La

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că luni, 21 decembrie, între orele 9 și 20, va întrerupe furnizarea apei la punctele termice de pe străzile Abrud și Splaiul Nistrului. Se va lucra la intersecția străzilor Bd. 3 August 1919 și Splaiul Nistrului, în cadrul programului de investiții al Primăriei Timișoara pentru amenajarea malurilor Begăi. „La reluarea alimentării cu apă

Top