Stirile din ziua: 15 decembrie 2015

Poli Timisoara pierde calificarea in semifinalele Cupei Romaniei la loviturile de departajare

Poli Timisoara pierde calificarea in semifinalele Cupei Romaniei la loviturile de departajare

Poli Timişoara ar fi putut avea un final de an cum nu se poate mai bun. Trebuia doar să treacă de ASA Târgu Mureş în jocul ce a contat pentru calificarea în semifinalele Cupei României. Poli a fost mai bună în jocul disputat pe arena „Dan Păltinişanu”, dar ratarea câtorva ocazii mari de gol, printre care şi un penalty, au dus la ratarea calificării.

Timisoara si Baia Mare se lupta pentru… Arad! Miza e titlul de Capitala Culturala Europeana

Timișoara e în „Final 4”, în competiția națională pentru desemnarea Capitalei Culturale Europene 2021 și se luptă cu Baia Mare, Clujul și Bucureștiul pentru acest titlu. Un sprijin important ar putea veni de la eternul oraș rival, Aradul, care însă a primit o solicitare de ajutor și din partea… maramureșenilor!

Mini-protest la o scoala din Timis! Elevii se plang ca nu au caldura in clase

Elevii de la o școală din Lugoj au avut parte de o surpriză, marți, când au ajuns cursuri. Copiii au înghețat în clase, așa că, sătui de frig în bănci, au ieșit în curtea școlii cu o pancartă pe care scria „Vrem căldură!”. Conducerea unității de învățământ a făcut o cerere către ISJ Timiș pentru suspendarea cursurilor timp de două zile.

Revelion 2016, intre… Lambrino si Cargo

Timișorenii care se așteptau la un program spectaculos în noaptea dintre ani, în Piața Victoriei, nu vor fi foarte încântați, probabil, de programul pregătit de primărie. Punctul culminant va fi concertul Cargo! La revelionul de anul trecut, PMT a fost în Top 5 „codași”, la nivel național, din punctul de vedere al sumei plătite pentru petrecerea din stradă.

La Timisoara, porcul de Craciun ajunge pe masa de operatie si… salveaza vieti

Tradiționalul porc de Crăciun este, de cele mai multe ori, nelipsit de pe masa de sărbători. Totuși, la Timișoara, anul acesta, animalele vor fi folosite în scop… medicinal. Cu ajutorul lor, chirurgii plasticieni își vor perfecționa metoda de reconstituire a țesuturilor, urmând să aplice aceste cunoștințe pentru a salva vieți omenești.

Are tapet si candelabre, dar n-are aparatura de votare! Sala de Consiliu a PMT, deschisa in ianuarie / FOTO

După cinci luni de șantier, Sala de consiliu a Primăriei Timișoara e gata, teoretic, de inaugurare. Deși inițial oficialii PMT erau convinși că lucrările se vor termina foarte repede, acestea s-au încadrat exact în termenul inițial din contract. Ședințele de plen încă nu se țin în noua sală, dar aceasta a fost deschisă pentru… colindători. În rest, încăperea stă momentan sub cheie.

Verisorul galacticului Guti, greu de tinut la Poli! Echipa poate fi salvata financiar prin vanzarea spaniolului

Situaţia financiară extrem de delicată în care se află Poli Timişoara îi determină pe conducătorii timişoreni să accepte oferte pentru cedarea celor mai importanţi jucători. Printre aceştia se află şi spaniolul Javier Hernandez, cel mai bun jucător de la Poli în acest sezon.

PMP se pregateste de alegeri, Roxana Iliescu va candida sigur, dar nu stie pentru ce

De la anul, PMP Timiș se va afirma mai mult pe scena politică locală. Cel puțin asta speră Roxana Iliescu, liderul filialei județene, care a anunțat că va candida în 2016. Nu se știe încă pentru ce funcție, dar Iliescu ar înclina spre consiliul județean.

Primaria Timisoara se constituie parte civila in scandalul legat de finantarea lui Poli

Un refuz categoric al consilierilor locali și o vizită la DNA – de atât a avut nevoie primarul Nicolae Robu, pentru a decide constituirii municipalității în parte civilă în cazul finanțării lui Poli Timișoara, în era Marian Iancu. Edilul a fost luni la DNA, unde susține că a dus diverse documente.

Top