Stirile din ziua: 22 decembrie 2015

Parcul Justitiei, deschis oficial: fara gard, dar cu gazon verde crud si 110.000 de bulbi plantati / FOTO

Nu s-a tăiat niciun copac, dar a fost pus covor de iarbă și s-au plantat peste 100.000 de flori. Parcul Justiției, în noua sa variantă fără gard, a fost inaugurat oficial marți, 22 decembrie, după aproximativ patru luni de muncă efectivă. Transformarea a costat peste 460.000 de euro.

Criza de infirmiere si ingrijitoare la Spitalul Judetean! De vina sunt salariul si… mirosurile

Spitalul Județean nu are infirmiere și femei de serviciu. Deși la concursurile organizate în ultimul an s-au prezentat destui candidați, după perioade scurte de timp se ajunge la demisie. Motivul? Salariile sunt mici în comparație cu cele din străinătate, iar munca în spital e mult mai grea decât s-ar crede.

Viata biela-manivela: Mircea Bacala a fost reinstalat prefect de Timis

Mircea Băcală a revenit în funcția de prefect al județului Timiș, după o pauză de aproximativ trei ani. El a fost învestit în funcție marți, iar Eugen Dogariu, cel care a fost până acum reprezentantul guvernului în județ, a fost numit subprefect. Unii oficiali, printre care și Titu Bojin, așteaptă deja… revenirea lui Dogariu.

piata libertatii

Banci mobile in Piata Libertatii! Cele fixe vor fi asezate intre salcamii globulari / FOTO

Pe final de an, Piața Libertății începe să se… populeze cu mobilier stradal. După salcâmii globulari, în zonă au ajuns și primele bănci. Acestea au fost amplasate în zona fostelor băi turcești și vor putea fi mutate. Urmează ca alte bănci să fie fixate între copacii deja plantați.

Inca aveti timp sa mai faceti cumparaturi! Programul marilor magazine

Febra sărbătorilor a cuprins pe toată lumea, așa că magazinele sunt supraaglomerate, iar ieșitul la cumpărături este o adevărată aventură. Marile centre comerciale, dar și supermarketurile și-au adaptat orarele, astfel încât să puteți bifa integral listele de cumpărături.

Bojin mai anunta o achizitie: macara care ajunge la 70 metri inaltime, pentru pompieri

O autospecială cu macara, îndeajuns de înaltă cât să ajungă până pe la 70 de metri, astfel încât să se poată interveni la blocurile turn sau la alte clădiri foarte înalte. De asta ar avea nevoie pompierii, iar CJ Timiș vrea să facă o astfel de achiziție, poate în colaborare cu primăria.

De miercuri, liber pe autostrada, de la Lugoj la Nadlac! 142 kilometri fara oprire

Autostrada Timișoara-Lugoj va fi deschisă, cel mai probabil, miercuri, 23 decembrie. Comisia CNADNR nu a identificat deficiențe de construcție și, dacă nu apar probleme de ultimă oră, se va da drumul la trafic. De la Lugoj la Nădlac se va circula pe o autostradă completă, cu o lungime de 142 de km.

Top