Stirile din ziua: 13 decembrie 2015

De-a telefonul… in Piata Libertatii! Inca doua statui in Cetate / FOTO

De-a telefonul… in Piata Libertatii! Inca doua statui in Cetate / FOTO

Șase din cele șapte statui care trebuie amplasate în zona Cetate au ajuns la locul lor. Ultimele două sunt în Piața Libertății, respectiv strada Eugeniu de Savoya colț cu strada Mărășești. Mai e de pus doar „Totemul” înalt de trei metri în fața Palatului Baroc.

Dar de Craciun pentru Florinel Solonca si Nini Dica, doi campioni ai Timisoarei

Sunt, fără doar și poate, campioni. Nini Dica joacă tenis, Florinel Solonca este trompetist. Au la activ zeci de premii și medalii câștigate la concursurile la care au participat. Performanța presupune însă, pe lângă foarte multă muncă, și eforturi financiare enorme, pe care familiile acestor copii nu și le pot permite. Ei vor primi acum un cadou nesperat înainte de Crăciun.

Copiii de la CS Timisoara, locul III la Cupa Mos Craciun la taekwon-do / FOTO

La Oradea s-a desfășurat, sâmbătă, Cupa Moș Crăciun la taekwon-do, competiție devenită deja tradițională. De la întreceri nu avea cum să lipsească chiar Moș Crăciun care le-a împărțit micilor sportivi mai multe daruri. Copiii de la CS Timișoara au urcat pe podium la toate probele la care au participat.

Lorin Fortuna si astralii lui vor sa protesteze opt zile in Piata Victoriei

Asociaţia „Victoria” a Luptătorilor în Revoluţie, condusă de ezoteristul Lorin Fortuna, cere aprobare de la primărie pentru a da drumul unei noi serii de proteste și dezbateri în centrul Timișoarei. Totul, chiar în perioada manifestărilor dedicate împlinirii a 26 de ani de la Revoluția din 1989.

Razvan Burleanu are emotii cu Fundatia Fotbal pentru Comunitate de la Dumbravita! Oficialii FRF incearca sa opreasca neregulile sau sa musamalizeze cazul?

Oamenii lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, au venit la Timişoara să dreagă busuiocul în cazul proiectului pe bani europeni de la Dumbrăviţa! Fundaţia „Fotbal pentru Comunitate” ar trebui să promoveze, conform proiectului în baza căruia au fost primiţi banii europeni, incluziunea socială. Cu excepţia câtorva cazuri sociale care se regăsesc în proiect, incluziunea socială se află doar pe hârtie.

100 de copii cu dizabilitati, invitati la o petrecere de Craciun pe… cai

În jur de 100 de copii cu dizabilități din Timișoara sunt așteptați la o petrecere de Crăciun neobișnuită. Micuții se vor putea plimba călare, vor asculta colinde și, pentru că au fost cuminți, vor primi daruri. Totul, la Centrul de Hipoterapie și Dresaj Natural HorsEmotion din Ianova.

Top