Stirile din ziua: 7 decembrie 2015

Timpark

Se vand abonamente Timpark pentru 2016, preturile raman neschimbate

Se vand abonamente Timpark pentru 2016, preturile raman neschimbate

Șoferii timișoreni pot cumpăra, de acum, abonamente Timpark pentru anul viitor. Acestea au prețuri neschimbate din 2013, iar în plenul de marți al CL, SDM va prezenta o notă justificativă, solicitată de consilierii locali, care au aprobat totuși tarifele.

colterm

La CJ Timis s-ar putea, pe cand si la PMT? Un liberal vrea platforma on-line pentru dezbateri publice

Cetățenii simpli, care, până la urmă, sunt beneficiarii tuturor deciziilor luate de administrațiile locale și județene, sunt ultimii băgați în seamă de acestea. Liberalul Marian-Constantin Vasile propune înființarea, la CJ Timiș, a unei platforme oficiale destinate consultărilor publice. Din postura pe care o are, el l-ar putea consilia în mod similar și pe primarul Nicolae Robu.

Sforaiti si aveti probleme cu somnul? Puteti afla de pe… telefon de ce suferiti si unde sa va tratati

Dormiți prost? Vă trezi des noaptea? Sforăiți? Sunteți obosiți în timpul zilei? Toate acestea ar putea însemna că suferiți de apnee sau de alte tulburări ale somnului. În ajutor vă sare însă aplicația gratuită „Help! Snoring”, care printr-un test simplu vă spune dacă sunteți predispus să suferiți de astfel de boli.

Spitalul de copii, 0 lei in 2016 de la bugetul de stat! Institutul Oncologic primeste in premiera ceva

O veste bunicică pentru Timișoara, dar și una proastă, în proiectul de buget al Ministerului Sănătății pentru 2016. Sunt prevăzuți bani, în clar, pentru prima dată, pentru viitorul institut oncologic, dar noul corp al spitalului de copii, investiție în derulare, a fost lăsat pe dinafară.

Peste 600 de timisoreni, amendati ca au aruncat gunoaie pe strazi! Politia Locala cauta si altii / FOTO

Pentru că Timișoara a ajuns să fie sufocată de gunoaie, Poliția Locală face apel la cetățeni, să reclame de îndată ce observă pe cineva aruncând deșeuri în locuri nepermise. În oraș au apărut nenumărate rampe ilegale de gunoi, astfel că, în unele zone, trecerea mașinilor de salubrizare nici măcar nu se vede.

Prefectul Dogariu ar candida la primarie, dar ca independent

În căutarea lor disperată pentru găsirea unui candidat viabil pentru Primăria Timișoara, liderii PSD Timiș nu aveau cum să-l ocolească pe fostul lor coleg de partid, Eugen Dogariu, astăzi prefect „independent” politic. Evident, cât poate fi de „independent” unul care, în toamna lui 2014, alături de lideri ai PSD Timiș, participa la discuțiile de racolare a unor primari.

Va fi poftit si Sorin Grindeanu la DNA in cazul finantarii lui Poli? A aparut ordonantarea de plata semnata de fostul ministru!

Aşa cum am anunţat, Adrian Orza, fostul viceprimar din administraţia Gheorghe Ciuhandu, a fost chemat la DNA în calitate de suspect în dosarul finanţării echipei de fotbal Politehnica Timişoara, unde s-a prezentat la mijlocul săptămânii trecute. Orza s-a alăturat astfel unui grup din care mai fac parte Gheorghe Ciuhandu, Ioan Cojocari, dar şi alte nume din cadrul Primăriei Timişoara, toate acuzate de abuz în serviciu.

apa rece la robinet

Presiune scazuta la apa rece in Iosefin

Aquatim anunță că luni, 7 decembrie, între orele 9 și 17, presiunea apei va fi scăzută pe Splaiul Tudor Vladimirescu, între Bd. General Ion Dragalina și Bd. Mihai Viteazu. Lucrările la rețeaua de alimentare cu apă se vor desfășura la intersecția străzii Bd. 16 decembrie 1989 cu Spl. Tudor Vladimirescu și fac parte din programul

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giroc (p), Izvin – confecții metalice, cofetărie, Seceani nr. 122, orele 9 – 17; Lugoj – str. Traian Vuia, Fagilor, Salcâmului (p), Heuffel, V. Goldiș, G.A. Petculescu, Iuliu Maniu, I. D. Suciu, Cantemir (p), L. Blaga, D. Brocea, SC

Top