Stirile din ziua: 12 decembrie 2015

Restrictii de circulatie in Muntenegru

Restrictii de circulatie in Muntenegru

Ministerul Afacerilor Externe îi anunță pe românii care doresc să se deplaseze în Muntenegru că, în perioada 15 noiembrie 2015 – 31 martie 2016, este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă pe drumurile semnalizate ca atare. În plus, pe multe drumuri sunt instituite restricții.

simonis si robu

Nu-i a BUNa: Alfred Simonis s-ar putea alege cu plangere penala

Partidul Blocul Unităţii Naţionale, filiala Timiș, n-a reușit nici din a doua încercare să primească un sediu de la primărie. În ultimul plen, au lipsit doar patru voturi. Liderul BUN Ludovic Mardari se gândește să sancționeze atitudinea consilierilor locali și vrea să înceapă exact cu președintele de ședință.

A murit strivit sub o sonda!

Un bărbat de 49 de ani a murit în condiții cumplite, sâmbătă, în timp ce se afla la serviciu. El încerca să citească ceasul unei sonde, când a fost strivit sub manivela contragreutății. N-a avut nicio șansă, așa că medicii n-au putut decât să constate decesul acestuia.

Premii de Excelenta de la primarie, pentru cateva sute de artisti, studenti si elevi

Gala Premiilor de Excelenţă este un eveniment anual dedicat timişorenilor cu rezultate deosebite în domeniile lor de activitate. Aproape 500 de actori, artiști, scriitori, studenți, cercetători și elevi vor primi, din partea Primăriei Timișoara, diplome și bani.

USL, refacut in scop nobil: parlamentarii de Timis cer bani pentru centura si spitalul de copii

Guvernul Cioloș a prezentat proiectul de lege privind bugetul de stat pe 2016, dar proiectele importante ale Timișului și Timișoarei au fost lăsate și de această dată pe dinafară. Parlamentarii de Timiș au depus totuși câteva amendamente, iar USL s-a… refăcut. De această dată, pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”!

Top