Stirile din ziua: 27 ianuarie 2017

Fara voturile PMP Timis, Grindeanu nu ajungea premier! Oamenii lui Basescu mai vor functii

Fara voturile PMP Timis, Grindeanu nu ajungea premier! Oamenii lui Basescu mai vor functii

Șefii PMP Timiș nu s-au hotărât încă dacă îi retrag sprijinul politic Roxanei Iliescu, vicepreședinte al CJ, dar spun că o singură funcție în administrație nu-i face parteneri egali ai PSD. Ei recunosc că sunt nemulțumiți, mai ales în condițiile în care fără voturile „popularilor” Sorin Grindeanu nu ar fi ajuns… premier.

Trei amendamente: parlamentarii PNL cer bani pentru primarii, stadion si racord la autostrada

Parlamentarii liberali de Timiș vor depune trei amendamente la bugetul național. Acestea se referă la banii de pe PNDL pentru proiectele aflate deja în derulare în Timiș, racordul la autostradă de la Sînandrei și documentațiile tehnice pentru mai multe săli de sport și un stadion care ar urma să fie construite la Timișoara, dar și în alte orașe.

Donatie de aproape 2 hectare pentru Primaria Timisoara, de la un miliardar, in zona Solventul

Proprietarul domeniului Solventul este de acord să doneze municipalității terenul pe care ar urma să fie construit în zonă un pasaj, într-unul dintre cele mai importante proiecte care se vor derula în Timișoara. După finalizarea tranzacției va putea fi întocmită și documentația.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri, 27 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bujorilor (p), Izlaz (p), E. Zola (p), Calea Șagului (p), Nicorești (p), Ion Ionescu de la Brad Bl. 102 Sc. A, Calea Sever Bocu Bl. 321, orele 9 – 17, Aleea Chișodei, orele 9 – 15; Săcălaz – stație betoane, Tormac

Top