Stirile din ziua: 17 ianuarie 2017

„Eroul de la Amsterdam” semneaza cu Politehnica Timisoara

„Eroul de la Amsterdam” semneaza cu Politehnica Timisoara

Transfer de marcă pentru „echipa suporterilor”. Un fundaş de „fier” cu aproape 100 de meciuri în Liga 1, cu prezenţe în cupele europene, va întări pentru restul sezonului din liga secundă apărarea destul de şubredă a Politehnicii Timişoara.

De rasul curcilor: cinci liberali din CJ Timis i-au spus lui Dobra ca l-au votat!

Situaţia în cazul votului de sâmbătă în favoarea noului preşedinte al CJ Timiş, Călin Dobra, devine pe zi ce trece tot mai ilară. Nicolae Robu îi caută pe cei doi „trădători” care l-au votat pe Dobra pentru a-i pedepsi, iar PSD-iştii fac acelaşi lucru, dar pentru a-i… răsplăti.

SCM Politehnica Timișoara pierde Supercupa României

Handbalistii se antreneaza aproape in efectiv complet! Urmeaza amicalele cu Zvezda

SCM Politehnica Timișoara a intrat într-o nouă săptămână de pregătire fizică, dar combinată și cu două jocuri amicale, poate cele mai puternice ale acestei perioade precompetiționale. Au intrat în program cei trei internaționali, care au beneficiat, săptămâna trecută, de câteva zile de pauză după revenirea de la loturile reprezentative.

Vreti rastele sigure pentru biciclete? Urban Intervention va cere ajutorul

Bicicliștii din Timișoara sunt chemați să spună ce fel de rastele și locuri de parcare destinate bicicletelor își doresc în orașul. Proiectul Urban Intervention, demarat de EcoStuff România, își propune să realizeze atât rastele funcționale, cât și facă un ghid de infrastructură urbană destinată parcării bicicletelor. Primul pas, un chestionar online.

De doua ori mai multe cereri decat parcele pentru tineri, la Primaria Timisoara

La începutul lunii februarie, 128 de tineri din Timișoara vor fi fericiții posesori ai unei parcele de 300 de metri pătrați pe care vor putea să-și ridice case. Numărul de dosare depuse la primărie este dublu, dar Nicolae Robu spune că, până la sfârșitul anului, vor fi și alte terenuri de dat.

Poligraf pentru gasirea tradatorilor din PNL! Robu: Nu ne putem juca

Votul dat de consilierii județeni ai PNL la plenul în care Călin Dobra a fost ales președinte al CJ nu a fost verificat de liderul de grup, la recomandarea lui Nicolae Robu. A fost vorba despre un test de loialitate față de partid, pe care doi aleși l-au picat. Pasul următor pentru depistarea lor? Detectorul de minciuni!

Ce-o fi mai rusinos: ca n-am putut organiza un meci sau ca ne facem de ras intr-o competitie de mana a doua?

Sâmbătă, Timişoara Saracens trebuia să joace ultimul meci de pe teren propriu din Challenge Cup la rugby în compania francezilor de la Stade Francais. Necrescând în cultura mioritică a lui „las’ că merge şi legat cu sârmă”, francezii au refuzat să-şi rupă oasele pe un teren îngheţat.

ședințe

Cursuri de 23.000 de euro, cazare de 72.000 de euro: cum s-au scolit functionarii din CJ si consilierii judeteni

Mamaia, Olimp, Vatra Dornei, Borșa, Băile Herculane – doar câteva dintre stațiunile unde s-au școlit, în 2016, angajații Consiliului Județean Timiș și consilierii județeni. Unii au avut însă… ghinion și au fost trimiși la cursuri în Timișoara. Temele cursuri: de la uzante și protocol, la managementul stresului și comunicarea la locul de muncă.

Secretul lui Lae: Aceste cuvinte ne doare in PNL

Dacă Nicolae Robu ar fi fost un prim-secretar PCR afectat de vorbele aspre ale unui tovarăș disident, atunci supărarea și-ar fi avut loc. Cum să-ți critici Cârmaciul în văzul lumii, când tocmai pentru asta există Partidul, o adunătură de lingăi care i-ar fi arătat nemulțumitului ce i se poate întâmpla dacă te iei de șefu’?

Intreruperi de curent

Enel a programat marți, 17 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Regimentul 13 Călărași nr. 12, Gh. Leahu Bl. C1, Hebe (p), Eneas (p), Gh. Ranetti (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Macedonski, orele 9 – 17; Satchinez (p), orele 9 – 17; Ferendia (p), orele 9 – 15;

Top