Stirile din ziua: 25 ianuarie 2017

Scade numarul internarilor cu rujeola in Timis

Scade numarul internarilor cu rujeola in Timis

La Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara se mai află, în acest moment, un singur copil la terapie intensivă ca urmare a complicaţiilor legate de rujeolă. De asemenea, se observă o scădere a numărului copiilor internaţi cu această boală.

Taxa pe deseuri va intra in dezbatere publica, Retim n-o poate plati din venituri proprii

Timișorenii nu vor plăti mai mult pentru colectarea gunoiului, cel puțin nu pentru moment. Urmează o dezbatere publică, în care Retim va încerca să ofere motive serioase care să justifice majorarea de preț. De la 1 ianuarie 2017 a intrat în vigoare o taxă pentru „deșeuri inerte”, în valoare de 80 lei /tonă, iar consilierii locali s-au declarat împotriva colectării ei de la abonați.

ANUNȚ: SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu cu destinatia “DESFASURARE ACTIVITATE RENT-A-CAR” situat in partea de sud-est a Parcarii P1 a S.N. AIT-TV S.A.  Licitatia va avea loc in data de 06.02.2017, ora 11:00, la sediul

Primaria Timisoara a castigat si in instanta 7 cinematografe! Unele sunt laboratoare, altele biserici

Deși RADEF nu s-a grăbit să predea Primăriei Timișoara cinematografele din oraș, așa cum prevede o ordonanță de urgență din 2016, acum va trebui s-o facă! Regia de film a pierdut, la Înalta Curte de Casație și Justiție, procesul cu municipalitatea și e obligată să renunțe la toate cele șapte cinematografe.

sosea centura

Grindeanu: Sunt bani pentru centura Timisoarei, iar spitalul de copii primeste 10 milioane de lei

Centura Timișoarei are prevăzuți bani în bugetul CNAIR, iar pentru construcția noului corp al spitalului de copii vor fi alocați, de la bugetul de stat, 10 milioane de lei. Este declarația premierului Sorin Grindeanu, făcută în exclusivitate pentru deBanat.ro. Proiectul de buget urmează să fie refăcut după discuțiile purtate marți și nu figurează pe ordinea de zi a ședinței de guvern.

cod galben

Timisul, de mai bine de 24 de ore sub cod galben de ceata! Atentie, urmeaza polei!

Vestul României este, în continuare, afectat de ceață. Este în vigoare încă o avertizare meteo de vreme rea imediată, care se referă la ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Codul galben nu a fost ridicat de mai bine de 24 de ore. Atenție! E posibil să se formeze polei.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri, 25 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Lugojului (p), Ion Ionescu de la Brad Bl. A92, sc. A, Martir Silviu Motohon, Bl. C4, orele 9 – 17; Giroc – str. Macilor, Garofiței, Lămâiței, Magnoliei, Crinului, Rozelor, Daliei,Brândușei, Narcisei, Iris, Ghioceilor, Giarmata – str. Principală – parțial – partea

Top