Stirile din ziua: 30 ianuarie 2017

SRI cauta viitori… spioni! Sunt cateva zeci de locuri, dar grabiti-va cu inscrierile!

SRI cauta viitori… spioni! Sunt cateva zeci de locuri, dar grabiti-va cu inscrierile!

Dacă vreți să ajungeți cândva să lucrați la SRI, e momentul să faceți primii pași. Serviciul Român de Informații selecționează, în această perioadă, candidați pentru programele de învățământ superior ale Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, atât licență, cât și masterat.

somaj

Somajul in Timis, in continua scadere

În Timiș erau înregistrate oficial în șomaj 3.965 de persoane. Situaţia devine îngrijorătoare, deşi există intenţii de dezvoltare a unor noi afaceri, pentru că firmele respective nu găsesc viitori angajaţi, rata şomajului coborând la 1,15%.

De la Ciuhandu la Ostaficiuc. Politicieni si VIP-uri din Timisoara care ar beneficia de ordonante

Nu mai e un secret pentru multă lume că sub umbrela oarecum umanitară a decongestionării puşcăriilor prin ordonanţele graţierii şi modificării Codului Penal, alianţa PSD-ALDE are de gând să-şi scape de rigorile legii propriii lideri sau membri marcanţi.

In efectiv complet in primul meci oficial al anului: la Turda, in Cupa Romaniei

Meci decisiv pentru calificarea în Final 4 din Cupa României. SCM Politehnica merge la Turda pentru a realiza un start de bun augur în partidele oficiale din 2017. O victorie în Ardeal echivalează cu atingerea unuia dintre obiectivele interne ale grupării bănăţene, calificarea în Turneul Final Four de Cupa României.

Politia Locala are radar pentru etnobotanice: inca trei tineri prinsi in zona Iosefin

La Timișoara pare să fie foarte la modă deținerea de etnobotanice. Încă trei tineri au fost prinși în plină stradă de polițiștii locali, după ce s-au luat la ceartă. Acum câteva zile, alți trei au fost luați la întrebări, după ce unul dintre ei s-a tolănit pe trotuar pe un ger de crăpau pietrele.

3,6 milioane de euro pentru maturat! Pe mai mult de 400 de strazi din Timisoara nu se poate face curatenie

Știați că mai puțin de jumătate din străzile Timișoarei nu erau incluse în contractul de salubrizare? Consilierii locali au reparat parțial situația în ultimul plen, când au aprobat extinderea contractului pe încă 266 de străzi. Rămân însă peste 400 pe care, spun reprezentanții PMT, din cauza condițiilor tehnice, nu se poate interveni în mod organizat.

Primavara la Paris: feerie pentru mari si mici / FOTO

Oraşul luminilor, oraşul dragostei, sau oraşul copilăriei – doar trei definiţii în care Parisul, capitala Franţei, se regăseşte deplin. Nu există călător care să nu vrea să ajungă în oraşul luminilor, nu există îndrăgostit care să nu-şi planifice o escapadă în oraşul dragostei şi nu există copil care să nu-şi dorească să ajungă cel puţin o dată în tărâmul basmelor din oraşul copilăriei.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni, 30 ianuarie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Silviu Motohon Bl. C4, Calea Sever Bocu Bl. 320, str. Holdelor Bl. B92, str. Lacului nr. 34 sc. A, orele 9 – 17; Foraje Aquatim: 11 și 12; Dumbrăvița – str. Berzei 15, Cornești nr. 85, Tormac – doar partea peste

Top